reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Spróbuję wstawić moje zdjątko z 19tego tygodnia - jak widać na razie biust mi rósł. Dziękuję za instrukcję :)

Załączniki

• ciąża - 19 tydzień.JPG
    ciąża - 19 tydzień.JPG
    29,1 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Widzę, że nie tylko ja mam problemy...śmieję się z tego, że kiedyś nie wierzyłam w te mity o teściowych hehe. Jest za to dobra strona tego, że mieszkam tutaj a nie np. u rodziców - jak przyjeżdżam do rodziców z wizytą, jestem wyściskana i nigdy nie chcą mnie puścić do domu hehe. A kiedyś na pewno wybudujemy sobie domek i odbijemy wszystko :-)

:baffled: kochane możecie mi dokladnie wytłumaczyć o co chodzi z tym liczeniem ruchów i o czym ich ilość ma świadczyć? Niestety moja angielska położna nawet o takim czyms nie wspomniala coż nie zmieścilabym sie wtedy w 10 min jakie ona ma przeznaczone na kazda wizyte! Troszke się zmartwilam:-( bo moja malutka rusza się bardzo czesto i bardzo intensywnie, czy to nie jest czasem powód do obaw?

:-) moja malutka tez bardzo wstydliwa była :-) musiałam nieźle sie nagimnastykować i wykonać wiele akrobacji przy usg żeby niunia wkońcu sie obruciła i pokazała co to za ziółko rośnie :-)

dwóch facetów. właśnie się dowiedziałam ostatnio jak byłam na usg to nie było pewne co do drugiego (obrócił się tyłem), ale teraz w 100% faceci!!!!!!!!:szok:

Edytko tylko pozazdrościć!!! Gratulacje!!!:-D pomyśl sobie że bedziesz miała teraz trzech wspaniałych mężczyzn w domu którzy będą kochać cie bezwarunkowo i bezgranicznie!!!:-D szczęściara! Widzisz ja już nie jestem jedyną ukochana kobieta w życiu mojego męża;-) musze się dzielić jego miłośćią z nasza malutką :-)

To jakiś sezon na chłopców..moja sąsiadka trzecie będzie rodzić i trzeci syn. Chociaż instruktorka pływania Olka urodziła miesiąc temu trzecia córkę:0;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry