reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
ja jeszcze się mieszczę w normalne spodnie (ale ledwo ledwo) ale jak zjem to zaraz żoładek wyskakuje a za dwie godziny wklęsa ale za to jelita wyskakują - paranoja normalnie. Ale wieczoram mam brzuch że hej!!!! Ale ja mam wzdęcia (piję gazowane bo nie mam wtedy żadnych mdłosci) i mam zaparcia i daltego pewnie. Ale mam nadzieję że to sie unormuje bo niestety nie należy to najprzyjenmniejszych spraw......
Co do ciuchów to ja mam klika z poprzedniej ciąży ale są wszystkei już poposzerzane na ostanie miesiące i muszę jednak sobie kupić jakieś spodnie eleganckie do pracy póki jeszcze pracuuje. No i upolowałam sobie na ciucholandzie super bluzkę letnia ciążową - nową!!! za 10 zeta :)

reklama
Joaś;
Kochana dziękuję :-) trochę balam się nej no-spy - jednak to chemia, prawda? chociż mnie korciło...
Wczoraj sobie tak pomyślalam, że ja stara i ryczę bo boli jak nie wiem co - a cóż ma dopiero zrobić taka mała, bezbronna Dzidzia, która ma kolkę :-(

czasami nospe podaje sie niemalze od pierwszych dni ciazy, wiec nie boj sie zanadto.... cierpienie jest duzo gorsze........

no wlasnie jak jest z tym gazowanym bo i ja pije wode gazowaną jak oszalala a podobno nie mozna pić gazowanego bo potem dziecko ma kolka jak z tym jest :eek:

CZeść JoannA25!!!
Ja też mam straszne kolki. Wczoraj myślałam że nie wytrzymam i wziełam nospę i odrazu pomogło. Dość często ją przyjmowałam od początku i lekarz mnie uspokoi iż nic złego dla dzidziusia tym nie zrobię.
Pozdrawiam i cieszę się że mdłości prawie całkiem mineły i już może być tylko lepiej.
PA

Ja też mam brzuch "obżartucha":tak::tak:. Już mięśnie nie te i do tego wzdęcia, więc czas na zakupy. Cieszę się że już widać, zawsze to potwierdzenie że wszystko ok .
PA

Mamoot;
kolejna kwestia, w której nie jestem sama :-)
Mój brzucho jest pół tłusty - pół twardy = pół tlusty - pól ciążowy :-D

Joaś,azile29;
Dzwoniłam wcześniej do ginaa i potwierdził toco Napisałyście - no - spa, nawet 2 tabletki na raz.
Dziękuję Wam, ściskam Was

A ja sie czuje jak tlusta Augusta... Juz lada dzien nie ukryje brzuszka... Obym tylko doczekala wizyty u ina - niech potwierdzi ze wszystko ok i wskakuje w ciazowe ciuszki i oznajmiam swiatu o kolejnej dzidzi w naszj rodzinie.......
JoannA25, bylam dzis w Kapphalu i jakos nic specjalnego nie wpadlo mi w oku - nie te wzory, nie te kolory. Nooo, moze jedna sukienka, ale nie kupilam. Wyskocze tam jutro wieczorem sama (bez dziatek), to sie jej przyjrze jeszcze. A sukienka to z gatunku - na golf, koszulke.

KingaP;
Słyszałam o Pomorzanach, że straszna poczekalnia się tam zzrobiła i do tego te przypadki gronkowca :-(
No cóż, do czerwca jeszcze trochę czasu.
Lansoletka;
W szczecinie był kiedyś sklep La Hale i tam też były ubranka ciążowe :-)

reklama
Joaś;
są tam specyficzne ubranka, to fakt. Mi udało się kupić ostatnie z mojego obecnego rodzaju tuniki - naprawdę całkiem fajne. Tylko, że oczywiście trzeba pod nie coś włożyć. powiem Tobie, że nie zawsze to co jest w Szczecinie może być w Twojej miejscowości. Przetestowałaam to ze sklepem Orsay. Będąc w Warszawie, kupiłam bluzkę, która w Szczecinie pojawiła się po miesiącu :szok:
Ja jestem dumna szczególnie z tej jednej tuniki - można powiedzieć, że beżowo czarna z rękwm 3/4 - bardzo mi się podoba :-)
Ta sukienka mnie zainteresowala - jaki kolor i materiał ?

Do góry