reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wlasnie, Głuszku, to jest super - w kazdej z kolejnych ciazy nie czulam sie tak gruba jak w pierwszej...

A tu moj dzisijsy bzuszek - w koncu cos wyskoczylo...

reklama
Magdziara zdrowiej!
Zima nie napawa optymizmem, to fakt, ale wierze, ze to tylko "w marcu jak w garncu"...
Dzis mi lepiej... Mysle ze to zle samopoczucie to tez efekt naglego wpychania sie brzuszka - zobaczcie na fotce z dzisiaj - na brzuszkach...
A poza tym tekst o kobiecie jak rycerz bardzo mi pomogl... Jakos o mnie dociera ze nie daje sobie prawa by byc jak krucha porcelanowa filizanka... Maz mi powiedzial, ze gdymy chcial sie ozenic z kims silnym i niezlomnym to ozenilby sie.... z Pudzianem! Wiecie jak sie smialam? Malo co nie peklam....

Głuszku, dasz rade! Jak my wszystkie! Mi dopiero obawy dopadly przy j ciazy, przy czwartym dziecku Poki co bylo bez obaw. Czulam sile, mialam wiare... Teraz "troche" gorzej....

Ja przyznam, że nigdy nie wiem w co wycelowało moje maleństwo, a faktycznie niektóre kopniaki w dolnej części brzuszka potrafią być bardzo bolesne. Natomiast wolę żeby kopała niż nie ruszała się w ogóle - wtedy nie martwię się, że coś jest nie tak. Co ciekawe - zauważyłam że większość kopniaków skupia się z prawej strony mojego brzucha :-)

Joaś ale Ty ciągle laska jesteś :tak: chociaż już widać Ci ładny brzuszek :-):-):-) ja i tak taki brzuszek to miałam w 14tc :szok::-D ale widać taka Twoja uroda :tak: :-):-):-)

reklama
Głuszku mnie jak lekko zgaga złapała to poleciałam sobie kupić migdały, ale w czekoladzie, mniam :-p
Mi tez kręgosłup daje znać, czasem jak mnie za boli, to ruszyć sie nie mogę :-( a kłuje mnie w biodrach jakby kto długaśną szpilkę wbijał (i to wcale nie najcieńszą :baffled:). Jeszcze tylko 3 miesiące :tak::-) ale jak to wytrzymać? Przynajmniej zahartujemy się do bóli porodowych i może tak nie będą dawać się we znaki? (marzenie ściętej głowy :-D:-D:-D)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry