reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Monika witam i gratuluję dziewczynki :-):-):-)
Wygląda na to, że z aktywnych czerwcóweczek tylko Azile i ja jeszcze płci nie znamy. Ale mamy wstydliwe te dzieciaczki :-D

Monika, moje małe też najbardziej kopie po prwej stronie :-D a czasem jak się przekręca, to aż zwijam się z bólu, bo kłuje jakby za jajnik ciągnęło :baffled: oddechu nie idzie wziąć :baffled:

Ja jestem kochane po glukozie . Wypilam to i czulam sie jakbuym zjadla wielkiego ptrysia. A do tego zrobilam sie po tym cholernie senna. Wymniki juz bede miala dzisiaj ale nie ebdzie mi sei chcialo po nie jechac wiec odbiore przy okazji jak bede w okolicach. teraz za ok tydzien do gina. Mam nadzieje zse z moja szyjka ok. Brzuch niestety dalej mi sie stawia wiec zwiekszylam sobie dawke fenka do 4 razy na dobe ,. z maluchem chyba wszystko ok bo wierci sie niesamowicie./

z dwójką:-):-),z trójką:-D:-D:-D czy z czwórką :happy::happy::happy::happy:jest jeszcze więcej radośći niż z jednym;-),może odrobinę więcej pracy , ale przecież to czysta przyjemność!!!!

Dziewczyny damy sobie radę- przecież to jest naukowo udowodnione, że kobiety mają podzielność uwagi. chociaż jak wczoraj oglądałam taki film o niani (czy coś takiego) i tam właśnie była przedstawiona taka rodzina z 6 dziećmi- a ten mąż codziennie wymyślał sobie wieczorne samotne wyjścia zostawiając tą kobietę samą z tym przedszkolem- aż się przeraziłam- i tylko przeleciała mi przez głowę myśl: a jak mój facet tak się będzie wymigiwał? w sumie 3 dzieci to nie szóstka- ale dzieci to dzieci!!!!! pozdrawiam!

Do mnie od wczoraj wróciły "smarkate lata". tak to jest jak się jeden położy z grypą, to nie ma uproś następnego zarazi. u nas zaczęło się od męża. kurował się, kurował aż mnie zaraził. teraz leżę, pocę się i wygrzewam. dziewczyny byle do wiosny!!!!!!!!!! :baffled:

reklama
Głuszku spróbuj może alugastin w zawiesinie, mozna go kupić w aptece, naprawdę mi bardzo pomaga:tak::tak:
Magdziarko mam nadzieję że twój żołądek dzisiaj już dobrze funkcjonuje i masz więcej siły:-D:-D
Joaś a ja myślę że żaden facet tobie nie dorówna, myślę że Gołota czy inni strong men wysiedli by po 2 dniach, a co tu dopiero mówić o porodzie:szok::szok::szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry