reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
no ja nie wiem.... kiepsko wspominam pierwsze pół roku z Marysią - ona nie była "złotym dzieckiem" - jak mnie drugi raz to samo spotka to ......
Z drugiej strony wiem że teraz mi będzie łatwiej bo z Marysią nie wiedziałam ze za parę miesiecy bedzie tak fajnie a teraz wiem ze tej pierwszy sajgon mija i potem jest super. Tak, tylko czy ja przetrzymam te pierwsze miesiace?????

reklama
jak sobie tak zbiorowo ponarzekamy to mi osobiście się lepiej robi. A wam nie? hihi

Alugastuin musze własnie kupić.

Kurde ale jest zimno.

joas ty i tak jest moja mega idolką

Magdziarka zyjesz?

joas ty i tak jest moja mega idolką

Oj, schlebiasz mi, schlebiasz....

A ja dzisiaj zdecydowanie lepiej sie czuje choc do "idealu" brakuje troche... Moze jednak ten brzuszek mi wyskakiwal to mnie tak strasznie "rozwalilo"? No i na pewno jedziemy na swieta - bo prawde mowiac przez to samopoczucie wszystko bylo pod znakiem zapytania....

Niedługo wybieram się w podróż samochodem jako pasażer. Jestem w 25 tyg ciąży. Moje łożysko jest bardzo nisko usadowione (odmiana łożyska przodującego). Czy w takim wypadku bezpiecznie jest zapinać pas bezpieczeństwa? Dzięki za odpowiedzi

reklama
Dziewuszki jak ja zazdroszcze Wam spoojnych maluszków:sorry:!! Nasze maleństwo to ani na chwile nie daje mi spokoju! Dzisiaj chyba zrobila sobie "dyskotyke" o 4:15 nad ranem i tak mi dała popalić ze od razu zerwalam sie ze snu a co gorsza gdzieś mi jakiś nerw ostatnio uciska i cały czas drętwieje i boli mnie prawa noga! Taki ból że czasem stać nie moge!!!:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry