Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Głuszku, cudne zdjęcie!!! Wzruszyłam się niezmiernie!
Jeszcze tylko 3 miesiące, no nie mogę w to uwierzyc! Cieszę się bardzo, czekam z lekkim nerwem oczywiście, ale jak widzę takie obrazki, to lżej się robi!;-)
Ja jutro niosę dokumenty do Zus-u mam nadzieję na pozytywne załatwienie sprawy. L4 skończę 3 maja do porodu będzie miesiąc, więc myślę, że mi przyznają spokojnie;-)
Absolutnie zapinac.dolny pas bardzo nisko,górny nad brzuchem.W razie wypadku-odpukac-lepiej zostac scisnietym pasem niz wyleciec przez przednią szybe-szanse przezycia o wiele wieksze z pasami.
Joaś to że jesteś w ciąży to nie ulega już najmniejszej wątpliwości, chodzi o to , że TY jesteś szczupaczek przy moim i innych brzuszkach (bez urazy ale zdjęcia widziałam). Można się nabawić kompleksów. A ten ktoś, kto powiedizłam brzuchol powinien dostać prztyczka w nos