Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Magdziarko to fakt mamy prawie ten sam termin. Koniecznie napisz jaka już dzidzia duża. Zobaczymy czy nasze maluszki wagowo podobne. Bo mi Gin powiedział że maluszek taki przeciętny ani duży ani mały
Ja co roku spędzam święta u mamy która mieszka w bloku obok. Sprzątanie chałupki jednak zostaje no i zawsze parę drobiazgów trzeba upichcić co by do pustej lodóweczki nie zaglądać (zwłaszcza teraz).
Z ciastami to wolę gotowe z resztą ja w domu nie za bardzo mogę je piec bo mała i tak ma sporą nadwagę więc unikam nawet jedzenia słodyczy przy niej choć ostatnio się nie da .
Jala jaka cisza? Mnie nie było od rana i ledwo udało mi się przebrnąć przez wszystkie dzisiejsze posty
Tak się patrzę na suwaczek i mam chyba dzisiaj studniówkę :-):-):-)
Dzisiaj trochę popichciłam, 2 razy do kościoła i padam. Kręgosłup odmawia posłuszeństwa, biodra bolą jak nigdy, aż boję się położyć, żeby gorzej nie było
oj oj była cisza
Ja niestety nic ciekawego do jedzenia nie zrobiłam jutro dopiero zaczynam mam nadzieje ze do wieczora sie wyrobie .
Madziu jaki wstyd nam przecież wszystko wolno nawet nie wy kompać się
Joasiu;
wszystko będzie dobrze... wiem, że w Twoim przypadku ciężko powiedzieć ,,dużo odpoczywaj'' - ale staraj się wykorzystać na to każdą wolną chwilkę.
agusia;
wczoraj J pyta się co robimy w święta a j mu na to, że ,,podziadujemy trochę'' ;-) tzn. pojkedziemy najpierw doo jego Rodziców a poźniej do moich i jakoś to będzie.. na szczęście nie ma do mnie o to pretensji ponieważ wie, że nie mogę za dużo się kręcić..
Jolunia, magdziarka :-)
Wy to pierwsze i największe kuchary na forum
Babeczki;
życzę Wam dużo spokoju i szczęśliwego czerwcowego rozwiązania :-) i nie szalejcie już z tym gotowaniem i sprzątaniem :-)