reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdziarko to fakt mamy prawie ten sam termin. Koniecznie napisz jaka już dzidzia duża:-D. Zobaczymy czy nasze maluszki wagowo podobne. Bo mi Gin powiedział że maluszek taki przeciętny ani duży ani mały:-D

reklama
Widać kobitki PRAWDZIWE Z WAS MATKI POLKI

Ja co roku spędzam święta u mamy która mieszka w bloku obok. Sprzątanie chałupki jednak zostaje no i zawsze parę drobiazgów trzeba upichcić co by do pustej lodóweczki nie zaglądać (zwłaszcza teraz).
Z ciastami to wolę gotowe z resztą ja w domu nie za bardzo mogę je piec bo mała i tak ma sporą nadwagę więc unikam nawet jedzenia słodyczy przy niej choć ostatnio się nie da .

Joaś trzymam kciuki, będzie dobrze, tylko oszczędzaj się i leń się ile wlezie :-);-):tak:

Poza tym nam wszystkim leń nie zaszkodzi :-D

limba mnie też coś ostatnio pod żebrami kłuje, oddechu wziąć nie mogę, a wytrzymać dłużej w jednej pozycji to juz mission impoisble :baffled:

Witam nowe mamusie :-)

Jala jaka cisza? Mnie nie było od rana i ledwo udało mi się przebrnąć przez wszystkie dzisiejsze posty :-D
Tak się patrzę na suwaczek i mam chyba dzisiaj studniówkę :-):-):-)
Dzisiaj trochę popichciłam, 2 razy do kościoła i padam. Kręgosłup odmawia posłuszeństwa, biodra bolą jak nigdy, aż boję się położyć, żeby gorzej nie było :baffled:

oj oj była cisza :-D
Ja niestety nic ciekawego do jedzenia nie zrobiłam jutro dopiero zaczynam mam nadzieje ze do wieczora sie wyrobie :-D.
Madziu jaki wstyd nam przecież wszystko wolno :-D nawet nie wy kompać się :tak:

Joasiu;
wszystko będzie dobrze... wiem, że w Twoim przypadku ciężko powiedzieć ,,dużo odpoczywaj'' - ale staraj się wykorzystać na to każdą wolną chwilkę.
agusia;
wczoraj J pyta się co robimy w święta a j mu na to, że ,,podziadujemy trochę'' ;-) tzn. pojkedziemy najpierw doo jego Rodziców a poźniej do moich i jakoś to będzie.. na szczęście nie ma do mnie o to pretensji ponieważ wie, że nie mogę za dużo się kręcić..

reklama
Jolunia, magdziarka :-)
Wy to pierwsze i największe kuchary na forum :-D:-D:-D
Babeczki;
życzę Wam dużo spokoju i szczęśliwego czerwcowego rozwiązania :-) i nie szalejcie już z tym gotowaniem i sprzątaniem :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry