reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Azile29-no to bratnie duszyczki jestesmy.Dzisiaj troche mi lepiej bo mąz chyba sie domyslił dlaczego taka smutna jestem i rożsmiesza mnie od rana.Ale to nie zmienia faktu,że bardzo mi brakuje tego o czym Wy tu piszecie.Sympatycznych opowiesci o tesciowych,wspólnych swiąt z rodzenstwem i rodzicami.Moi rodzice to dwa sople lodu,skierowane do wewnątrz i nie liczace sie z niczyim zdaniem.No i wiecie,strasznie zawiedzeni na córce która ma prawie czworo dzieci i jest tylko świetliczanka dla angielskich dzieci-a przeciez miała wyjsc za kolege prawnika i skonczyć medycyne.:-(Nie ważne ,ze od 16 lat jestem szczesliwa żoną,że mąż chociaz nie po studiach to wspaniały tata i opiekun naszego stadka,i nie ważne ze lubie swoje życie bo jest naprawde dobre.Uwazam ze jestem dobrą mama i dobrą żoną ,nie brak mi przyjaciół-ale dla nich to nie wazne.Szczęśliwsi by byli gdybym spełniła ICH oczekiwania.:crazy:
Mata-kow to ja mam tak samo,jakby mi ktos odciął dopływ tlenu i wydaje mi sie ze brzuch w srodku jest większy niż na zewnątrz;-)
Ale damy rade,jeszcze dwa miesiące.

reklama
Limba widzisz tak to jest z rodziacmi. Ja mam mame dla której zawsze jestem nie taka , jaka sobie wymarzyła. Myślę że żyje marzeniami a nie faktami!!!!! Jest bardzo trudno, ale mimo tego wszystkiego pojadę i odwiedze ją na śiwęta, chodziasz usłyszałam żę nie jestem jej rodziną. :szok: Ale to czas wybaczania a mi serce zbyt krwawi żebym miała milczeć i udawać że jestem szczęśliwa. Limba zycze szczęścia ze swoja rodzinką i damy radę. Głowa do góry, mamy mężów kochanych i wspaniałe dzieci!!!!:tak:

Cześć dziewczyny mam nadzieje,że wszystko Wam się poukłada w te święta i będzie Ok.

Joas uważaj na siebie!

Głuszku dobra decyzja!
Azile to przykre co powiedziała Ci Twoja mama:-(Podoba mi się Twoje podejście,nie przejmuj się tymi słowami,być może ona wcale tak nie myśli!

Limba rozumiem twoją tęsknote też kiedyś mieszkałam zagranicą...

Asiu na to szczepienie to u mnie i tak byłoby zbyt póżno bo mała dostała tą ospe dwa tygodnie temu,a mąż dwa dni temu i tak by pewnie nic nie pomogło bo nie wiem kto z nich i kiedy mogłoby mnie zarazić:no:Mąż dostał po dwóch tygodniach,mam nadzieje,że ja nie dostane bo coś mi wyszło na nogach ale to wygląda bardziej jak wysypka:baffled:

Mój mąż dostaje szału bo wzystko go swędzi bardzo go wysypało i ma już dodatkowe powikłanie zapalenie płuc:-(Szkoda mi go,szkoda mi siebie bo nic mi się nie chce,od rana robie ryby i jakoś nie mogę skończyć.Pewnie przez jakiś czas mnie nie będzie bo muszę mojego M. pielęgnować...

Julia dzięki za słowa otuchy.
Współczuje ci z powody choroby męża, wiadomo że są mało cierpliwi. Oszczędzaj sie, świętom nic sie nie stanie jak mniej zrobimy.
Dużo dużo zdrowia wam wszystkim!!!!!

**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______
Kurczaczków Zielonych
Baranków Czerwonych
Bazi Różowych
Pisanek Kolorowych
Dyngusa Tęczowego
I Wszystkiego Dobrego,

Mówi zając do baranka,
jaka piękna ta pisanka,
wtem z jajeczka wyszła kurka,
nastroszyła swoje piórka,
Teraz biega, głośno krzyczy,
że WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM CZERWCóWECZKOM ŻYCZY
!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Limba , Allze nie martwcie się , na pewno Wam się wszystko poukłada , tak to czasem bywa w rodzinie , że nie jest tak jakbyśmy tego chcieli.
Alize - święta to niezwykły czas więc mamuśkom miękną serducha - i tobie i jej te pojednanie jest potrzebne i na pewno nastąpi.
Limba , najważniejsze , że ty jesteś szczęśliwa a reszta niech się nie wtrąca.:-)
Dużo pozytywnej energii Wam dziewczynki życzę i przesyłam :-):-):-):-):-):-)

Kochane !
Wesołych Świąt, smacznego święconego i mokrego dyngusa :-D i aby każda z nas w kolejne święta ich radością dzieliła się ze swoim maleństwem!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry