reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Skacze zajączek po lesie i życzenia Wam niesie.
Przez pisanki przeskakujeAlleluja wykrzykuje.
Po czym znika w długich susach, cały mokry od dyngusa.;-)
Wesołych Świąt wszystkim czerwcowym mamusiom :-)

Wesołych świąt dziewczyny:-D
Smaczengo Jajka i mokrego dyngusa:-D
A przede wszystkim zdrówka i duuużo sił żebyśmy mogły przetrwać
te ostatnie kilka tygodni w dobrym samopoczuciu:-D
Ściskam mocno Was wszystkie:tak::tak::tak:

Wiem że jest pierwszy dzień świąt, a ja włączyłam kompa i czytam posty, ale jestem chora i leże w łożku:-(:-(:-(:-(
Ratunku!!!od kilku dni mam taki kryzys:-(:-( jak 3 dni temu złapał mnie skurcz łydki( w dodatku w nocy) to do tej pory mam zakwas i ledwo stoję:no::no: zaczął boleć mnie kręgosłup+katar +ból gardła + ból wszyskich mięsni:crazy::crazy::no::no: myślę, że dopadł mnie jakiś paskudny wirus:szok::szok: za to moja teściowa była pocieszna, bo mówi tak:dziecko drogie, zrobię tobie gorącej herbaty ze spirytusem, to cię na pewno rozgrzeje:-D:-D
Głuszku super że podjęłaś taką decyzję,odpoczywaj dużo!!!:tak:;-)
Limba najważniejsze w tej paskudnej sytuacji jest to, że nie popełniasz błędów swoich rodziców;-);-):-) a jeszcze fajniejsze to, że jesteś szczęśliwą mamą:happy::happy::happy: i kochającą żoną:tak::tak::tak:, moja mama powtarza zawsze, że dzieci chowa się dla "obcych", a nie dla siebie, gdyż mają prawo do założenia własnej rodzinny i pielęgnacji swojego szczęscia więc głowa do góry, przyjdzie czas ze twoi rodzice wkrótce to zrozumieją:happy::happy:
Joaś leż i odpoczywaj ile sie da, 3mam mocno kciuki za ciebie:-):-)
witam wszystkie nowe czerwcowe mamy, niedawno sama sie dołączyłam do forum:tak::tak::tak:a dziewczyny cieplo mnie przyjeły :tak::tak::-D

Kochane życze Wam wszyskim szybkiego rozwiązania:tak::tak::tak:(niech zjąc trzyma za nas kcuki!!!!
Azile widzę ze jestes tu razem ze mną, mam nadziję ze z mamą sprawa wyjaśniona a świeta udane:-):-):-):-)

Aniaw dzieki za pamięć. Z mamą ok pojechałam a ona jak do rany przyłóż, troszke dziwnie ...ale może tak lepiej!!!!!
Nie mogę żyć bez forum , to uzalerznienie. :-D

Aniaw zdrówka i dużo odpoczywaj. Ja przez te święta to miejsca nie mohę sobie znaleźć. Nie lubie jak człowiek sie na robi a potem ma nagle się byczyć.

Azile mamy kochaja nas całym sercem, a czasami dziwnie to okazuja:tak:
Azile jestem tu wprawdzie nowa bo może od trzech tyg, ale wciągam sie masakrycznie:laugh2::laugh2:,ciągle sie zastanawiam co tam u was, na poczatku trudno mi było zapamietać was wszystkie, co która pisała etc....:eek::eek::baffled:ale teraz jestem tak wkręcona ze hej:szok::szok:

reklama
u mnie na 90% będzie dziewczynka, cały czas ma nóżki założone więc do końca to nie jest pewne:eek::eek::eek: ale jak będzie dziewczynka to myśłałam o : Lena:happy:, Marysia,:-)Antosia;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry