Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Masz rację Mata z tymi zarazkami ,niestety .
Ja jestem tak najedzona , że tylko bym spała ale szkoda mi dnia . Jutro idę do pracy i może tydzień szybciej zleci , boję się tylko siedzenia 8 godzin za biurkiem bo plecy i kość ogonowa mogą tego nie wytrzymać
Kasiu;
Ty to jesteś tak szczupła, że spokojnie możesz sobi pozwolić na duż amciu :-) ja raczej muszę się pilnować... tym bardziej, że teraz nie mogę zbyt dużo się ruszać
A ja się tam kg nie przejmuję i jem co chcę. Dzisiaj trochę przystopowałam, bo wczoraj to ruszać się nie mogłam
mi się wydawło, że moje 8 kg to nie dużo, ale wczoraj odwiedziłam ciotkę, która 4 miesiące temu urodziła synka i ona przez całą ciążę przytyła tylko 6 kg do tego jest przeraźliwie chuda
Duzo zdrówka dla ciągających noskami :-)
a tak odnośnie łydek - mnie 2 razy złapal ogromny skurcz w lydce - także w nocy - w momencie jak zaczęłam się przeciągać - normalnie zakwasy jak po siłowni
Moim zdaniem to jedyny czas w życiu kobiety kiedy nie należy się przejmować kilogramami bo i tak to zależy w dużej mierze od naszych genów czy przytyjemy mniej czy więcej. Mnie rodzinka pocieszyła że i tak te ostatnie miesiące to raczej wszystko będzie szło na boczki i w uda i po całości.
ja przytylam juz 9 i pol kg a zostaly mi ponad 2 miesiace jeszcze,martwie sie bo zawsze bylam szczupla i nie wiem czy dam rade to wszystklo a nawet wiecej zrzucic po porodzie.
Kasia co do kości ogonowej to mam ten sam problem a dziś w kościele było tyle osób, że stałam przez całą mszę i dawał o sobie znać kręgosłup. Co do kg to ja chyba przystopowałam przez tą dietę a przybyło mi ponad 10. Tak lubię ciasta a nie mogłam nawet kawałka.....
Widzę że z objadaniem się na święta to nie tylko ja miałam problem Aniknulka czy jak stosijesz tą diętę z powodu cukrzycy to zmniejszyła sie tobie zgaga?