Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...widzę, że moja sprawność fizyczna się pogarsza...nie umiem zbyt długo klęczeć czy kucać
, bo za łatwo się wtedy nie oddycha. O dziwo całe święta obyło się bez zgagi, ale dzisiaj wystarczyło, że się pochyliłam...no i masz...to upiorna dolegliwość
. Wyczytałam gdzieś, że ciepłe mleko niektórym pomaga, ale nie zawsze mam czas sobie je robić, więc miętowe dropsy pomagają. Nie wiem czy czytacie "M jak Mama", ja kupuję od kilku miesięcy i przyznam, że są tam fajne artykuły i porady mam dla czytelniczek - polecam
znalazłam w necie coś takiego o teście obciążenia glukozą 50 g
u wszystkich ciężarnych między 24 a 28 tygodniem ciąży należy wykonać test doustnego obciążenia glukozą (50 g) i oznaczyć stężenie glukozy we krwi w 60. minucie - przy wykonywaniu tego testu bez znaczenia jest pora dnia i czas jaki upłynął od ostatniego posiłku ( tzn. że ciężarna nie musi być na czczo i wykonuje się oznaczenie poziomu cukru tylko w 60. minucie po doustnym zażyciu 50 g rozpuszczonej w wodzie glukozy - dla celów tego testu nie ma potrzeby wykonania oznaczenia poziomu cukru na czczo, do czego często nakłaniają laboratoria).
i co ja mam o tym mysleć![]()
Jedyne co zadziałało na jej nadpobudliwośc to napar z melisy!