Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i też mnie to dziwi, że płacę za badania i glukozę muszę sobie sama kupić
ale cóż, nie chce mi się jechać 15 km do prywatnego laboratorium, bo ośrodek mam na miejscu;-)

,
, ostatnio ciocia opowiadała mi,że jak była w ciąży ze swoim pierwszym dzieckiem, to prawie całkiem wyłysiała, brwi jej wypadły etc....
a chłopurodził się zdrowy jak dąb(30 lat temu),nigdy nie chorował,żadnego wypełnienia w zębie etc...

a tak w ogole to upodobała sobie ,,masaż'' moich żeber z lewej strony
Ciekawe jak jest teraz ułożony ? gdzie głowka, pupcia i w ogóle..

to typ kobiety która lubi rządzić, albo cos w tym rodzaju "jajko mądrzejsze od kury", w gruncie rzeczy prywatnie nie sa takie złe

Glukozę musiałam kupić - badanie państwowo, raz miałąm prywatnie to nic nie musiałąm kupować ani sama rozrabiać wszystko zrobiły pielęgniarki.Ja prowadzilam jeszcze 5 dni po terminie O 16 z minutami, a o 22.30 bylam na porodowce. Z piecioma centymetrami rozwarciaNo i podobno od 9 miesiąca nie powinnyśmy już prowadzić, bo zawsze mogą się z znienacka przyplątać jakieś skurcze. Głupio by było spowodować przez to wypadek.
.