reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
co do porodu w wodzie - ja siedzialam w wodzie do 4-5 cm - super wspaniale bylo, jak wyszlam z wody i sie zaczelam wycierac - usiadlam do niej znow na skurczu zdziwiona ze mam juz takie silne skurcze bo w wodzie czulam je inaczej - mniej intensywnie
wiem jednak ze woda rozluznia i caly porod sie moze przedluzyc
no i jak wody odejda - to koniec - trzeba wymienic wode, zdezynfekowac wszystko...czesto nikt sie w to juz nie bawi..
wklejalam kiedys fotki z mojej wanny w szpitalu

a co do samopoczucia - dzis poczulam chyba po raz pierwszy jaka niedolezna jestem - wchodzac na drugie pietro w urzedzie miasta - po prostu zabraklo mi tchu:zawstydzona/y:
zabralam P wszystkie dokumenty samochodu wiec jechal do pracy autobusem. A ja wyszlam od notariusza akurat w takich godzinach ze wpadlam na to ze p jedzie wlasnie busem do ktorego ja wsiade....zadzwonilam, zgadalismy sie i stwierdzilam ze mam szanse "zlapac" tego busa - wiec przyspieszylam kroku i chwilami bieglam...Boze
laught31.gif
- jaka ja jestem kaczucha :wysmiewacz: normalnie czulam sie tak nieporadnie - bo autobus byl juz blisko a ja nie moglam przebierac nogami szybciej
a075.gif
a075.gif
- to tak jak w tych snach - ktos Cie goni - ale nei dajesz rady szybciej i prawie stoisz w miejscu
blush.gif

W koncu dobieglam - a bus ruszyl i pojechal
EMOHATooFunny2aHL1.gif
a ja prawie sie poryczalam ze zlosci
Usiadlam na laweczce i lapalam oddech przez nastepne 10 minut

Milkaaa, rozumiem Cię doskonale z ta kaczuchą :-D. Byłam dzis w urzędzie, mówię sobie- 3 pietra, dobrze mi zrobi spacerek... no i w połowie drogi miałam język do pasa:szok:. A najśmieszniejsze, że jak się juz dokulałam na górę, znalazłam pokoik to się okazało, że mam odebrać papiery... za miesiąc. :baffled:Nie dość, że mi pary brakuje, to jeszcze z czytaniem mam problem (bo na papierku urzedowym data była dość wyraźna...) :zawstydzona/y:

reklama
Behemott może jeszcze nie spisz?:baffled: ja właśnie sie obudziłam:crazy: i czytam co napisałyscie po południu:-),
Magdziarka dlaczego jak wstawiłam zdjęcie w profilu, to ono nie pokazuje sie przy wysyłaniu postów? może jakiejś obcjii nie zaznaczyłam?:sorry2::sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry