magdalenkakol
Fan(ka)
Ja tak jak Azile mam dzisiaj wizyte i tez raczej bez usg. Zdam relacje poznym wieczorkiem bo wizyta jest na 18 ale jeszcze musze corke z treningu odebrac wiec bede w domku dopiero ok 20.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Milkaaa, to dobrze, ze jeszcze sie nie przeprowadzilas do domu... Naprawde...U mnie pralnia jest na 3 kondygnacji -36 schodow... A musze tam byc kilka razy dziennie. Pomijam wchodzenie na pietro - 18 schodow - dziesiat razy dziennie czesto z Bartem na rekach... No i chyba juz nie dziwne, ze jestem zmeczona, prawda?a co do samopoczucia - dzis poczulam chyba po raz pierwszy jaka niedolezna jestem - wchodzac na drugie pietro w urzedzie miasta - po prostu zabraklo mi tchu![]()

Cytuję wypowiedź z naszego forum : Jak wstawic avatarek ( zdjecie z boku postu)Magdziarka dlaczego jak wstawiłam zdjęcie w profilu, to ono nie pokazuje sie przy wysyłaniu postów? może jakiejś obcjii nie zaznaczyłam?![]()