reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
a co do samopoczucia - dzis poczulam chyba po raz pierwszy jaka niedolezna jestem - wchodzac na drugie pietro w urzedzie miasta - po prostu zabraklo mi tchu:zawstydzona/y:
Milkaaa, to dobrze, ze jeszcze sie nie przeprowadzilas do domu... Naprawde...U mnie pralnia jest na 3 kondygnacji -36 schodow... A musze tam byc kilka razy dziennie. Pomijam wchodzenie na pietro - 18 schodow - dziesiat razy dziennie czesto z Bartem na rekach... No i chyba juz nie dziwne, ze jestem zmeczona, prawda?

hehe - naprawiaj, jak Ci sie uda to podeslij sposob - bo moja tez niezupelnie teges:-D
wiem ze nei powinnam - ale czesto mowie sobie: jeszcze tylko to zrobie...zrobie to i odpoczne, nic mi nie bedzie - bo lubie miec wszystko na wyrost:zawstydzona/y:
dlatego wczoraj bieglam truchtem do autobusu czujac jak pilka z przodu ledwo zipie i sie trzesie - mimo ze mialam za 13 minut nastepny.....:zawstydzona/y:

No no no...ja mam 4 pietro - bez windy:szok:też się kulam kilka razy dziennie...na szczęście nie jest źle....i daję sobie radę bez zadyszki. NI eniszę zakupów..itp. wszystko zostawiam w aucie i mąż wnosi,a co tam....

Magdziarka dlaczego jak wstawiłam zdjęcie w profilu, to ono nie pokazuje sie przy wysyłaniu postów? może jakiejś obcjii nie zaznaczyłam?:sorry2::sorry2:
Cytuję wypowiedź z naszego forum : Jak wstawic avatarek ( zdjecie z boku postu)

musisz wejsc w
"Twoje Konto"
nastepnie w lewym rogu w "dane publiczne"
pokaze Ci sie okienko "modyfikuj profil"
zaznacz "wysle własny obrazek"
nastepnie w przegladaj wybierz z komputera obrazek który chcesz zamiescic (ale nie moze byc on wiekszy niz zdaje sie 80 (lub 120 pixeli)
jak juz ci sie obrazek załaduje w "przegladaj)
zjedz na doł strony i kliknij w "zachowaj zmiany"

reklama
Magdziara - ja przez kilka miesiecy- 3-4 mies bede na dwoch pokojach mieszkala z trojka dzieci, ale przyznam ze nei przeraza mnie to tylko dlatego ze potem sie przeprowadzamy

ale pociesze Cie ze 2 pokoje i 2 dzieci mozna ladnie dograc: od poczatku Jagodka spala w swoim lozeczku w pokoju Agaty, Agata w swoim pietrusku - nikt nikogo nie budzil - Aga spala w nocy twardo - nawet jak zapalalam mala lampke w nocy na karmienie czy przewiniecie. Najbardzie doskwieralo mi chyba cos czego nei przewidzialam: jagoda byla kapana ok 20 i szla spac w lozeczku - a Agata wracala z podworka ok 21 i wlasnie mi ja budzila - wracala rozgadana, rozkrzyczana, glosno sie kapala, glosno jadla...i ciagle ja musialam uciszac:-( bo ona myslami wciaz jeszcze na placu zabaw byla

teraz jest spoko - dziewczyny ida spac o tej samej godzinie, dokazuja jeszcze razem w lozku jednej z nich i zasypiaja - sa z soba bardzo zzyte i czasami znaduje je spiace obie np w lozeczku Jagody (takie ze szczebelkami;))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry