reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
aaaa
a widzisz - a ja niby trzecia ciaze przechodze - a jeszcze wszystkieg nie wiem:-D:tak:
a na to bym nie wpadla

posikałam się naprawde, siedzę i leję przed kompem jak ta durna....

Magdalenko piłke masz jak tralala ale nie martw się brzusio nie jest nisko i faktycznie brzucholek pokaźny - chyba masz większy od mojego a mamy takie same terminy. Ja mam już w pasie 107 !!!! A ważę o zgrozo już 9 kg więcej - czasem takie pół tam wychodzi jescze ale tylko czasem....

reklama
A ja po badankach dzisiaj. W ośrodku babki nie wiedziały jak zrobić obciążenie 50 g glukozy, bo zawsze miały 75 g :szok::szok::szok: dobrze, że im powiedziałam ;-) czekałam godzinkę. Glukoza nie była taka straszna, chociaż bardzo słodka (łyżeczka w kubku prawie stała :-D). Ale sprawdzali mi 2 razy krew. Przed wypiciem miałam 81 a po wypiciu 130. Chyba w normie się mieszczę. Reszta wyników dopiero we wtorek będzie.

Ja też ostatnio mam wrażenie, że ledwo co zipię, a to jeszcze, tak jak w moim przypadku, 3 miesiące :szok:
Podziwiam Was dziewczyny, że dajecie radę w pracy i w domu z gromadką dzieci :tak: ja chyba za wygodna jestem :sorry2: prania nie noszę, tylko pojedyńcze sztuki wyciągam z pralki i noszę do pokoju obok :tak: lenię się na całego :-D

A pit się znalazł. Jechaliśmy juz po duplikat, ale męża coś tknęło i kazał mi sprawdzić schowek w aucie i się znalazł :szok: nie wiem co tam robił :baffled: a my wczoraj dom to ze trzy razy przetrząsnęliśmy :sorry2:

Ja się pocieszałam, że nrzuszek mi już w tak zastraszającym tempie nie rośnie i taki wielgaśny nie jest, że dużo nie przytyłam itd. a dzisiaj babki w ośrodku myślały, że ja na dniach mam rodzić :szok: i nie chciały uwierzyć, że dopiero za 3 miesiące :szok::szok::szok:

Zobaczycie , że jak się pogoda zmieni to od razu słonko nam przygrzeje w kości i inne bolące miejsca i wszystko przejdzie. :-):-):-) a w sobotę ma być nawet 12 stopni:-):-):-)

Mata cieszę się, że wyniki ok.:-D I one nazywaja się specjalistkami? Boże uchowaj od takich..... No ale jak pisałam wcześniej jedne panie mają w nosie a inne mają do tego powołanie i lubią swoją pracę;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry