• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dzięki kochane za wsparcie.
Joaś nie przejmuj sie wrzątkiem - dzidzi na pewno niec nie bedzie.
Acha napiszcie mi prosze mamy nerkowe co robić bo mam zastój moczu w prawej nerce. Lekarz kazał wiecej pić i nie spać na prawymboku. Można cos jescze zrobic. Nerka mnie nie boli.

PS. A jutro idę do ortopedy :-(

Głuszku mi na nerki kazano duuużo pić ale wody niegazowanej skutkiem tego jest częste siusianie. Niestety leczenie zaczną po porodzie teraz nie wskazane.
Jeśli będziesz miała bóle to trzeba wziąść nospę forte - ja mam takie zalecenie od ginki. ;-) Będzie dobrze:-D

Julia wspominała coś o cewnikowaniu. Myślę, że jeśli zatrzymanie się przedłuży moze dojsć do infekcji więc skontaktuj się najlepiej ze swoim lekarzem;-)

reklama
czytam i czytam zaleglości i skończyć nie mogę,:rofl2:
Magdziarka wszysko wyszło super, kolory są ciepłe noi od razu lepiej się patrzy na nowe ściany,:tak::tak::tak: taki kolor jaki masz w dużym pokoju, to ja mam w całym mieszkaniu(ściany i sufity)daje duzo ciepla ;-);-)
ta mapa to super pomysł bo małemu samoistnie wejdą państwa i miasta do głowy(i z geografii spokój):tak::tak::-D:-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry