• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdziarka śliczne kolorki :-) my na podobny chcemy kuchnie pomalować :tak: a tapeta u synka to chyba rodem z gwiezdnych wojen ;-)

P.S. widzę, że masz żeliwne grzejniki, a masz jakiś niezawodny sposób jak je czyścić, bo ja szewskiej pasji dostaję, jak chcę z kurzu obmieść te zakamarki :sorry2:

reklama
Martusia długim pędzlem zakrzywionym rza na jakiś czas a potem odkurzam syf z podłogi...ręka mi tam nie wchodzi:-D a w odkurzaczu tez nie mam specjalnej końcówki.

Ale powiem Wam, że Olek z radości to płakał i mówił tu mam kącik geograficzny tu kącik kosmiczny a na firankach formuła 1. Może rzeczywiście trochę namieszałam. Ale zamiast mapy miała byc taka fototapeta z kulą ziemską na czarnym tle ale był jakiś rozmiar 3, 5 metra i by bylo za duże. A zawsze staram się chronić ściany bo ręce itp...tak dłużej będzie czysto.Dzięki za miłe słówka. Powiem Wam że się upracowałam przy sprzątaniu tych kilku metrów...dlatego MIlkaaa podziwiam Ciebie z tym domem. Zuch kobietka

Tak na marginesie też jestem zwolenniczką karmienia piersią, chociaż z pierwszym dzieckiem mi nie wychodziło i ok 3 miesiąca był już na butli. Wracając do tematu wątku...Mamoociku piękna z ciebie mamunia i dziewczyny mają rację z tymi kilogramami - może masz wagę zepsuta:-D:-)

Ja też zgadzam się z Głuszkiem to nasza indywidualna sprawa do kiedy będziemy karmiły piersią i czy wogóle. To nasze dzieci i nikt nie może nam nakazywać (np lekarz), że będziemy wyrodne jak odstawimy maluchy, owszem mleko matki jest pożywne i uodparnia ale sztuczne mleka też mają odpowiednie komponenty dla rozwoju dziecka (choć to chemiczne składniki). Osobiście będę karmić piersią nie wiem jak długo. Mleko w proszku zostawiam na później.

Magdziarka piękne kolory:tak: mały też pewnie jest zadowolony a z tymi tapetami do bardzo dobry pomysł:-D my mamy żółtą sypialnię a pokój maluszka będzie groszkowy:tak:tylko jeszcze jakieś szabloniki i będzie pięknie. Też Wam wrzuce zdjęcie jak skończymy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry