• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dziewczyny ma pytanko do Was związane ze szkołą rodzenia, ponieważ dzwoniłam do mojego szpitala w którym będę rodzić i babeczka powiedziała że kurs 4- tygodniowy zaczynają z końcem kwietnia lub początkiem maja. Czy to nie jest za późno? Tak się zastanawiam bo już brzusio będzie spory. W sumie i tak pewnie pójdę ale myślę czy żadnych przeciwwskazań nie będzie :-D Jak myślicie?

Daruunia najlepiej zapytaj swojego gina czy nie ma przeciwskazań co do szkoły rodzenia. Nie wiem na kiedy masz termin ale jeśli zajęcia to tylko 4 tyg to myślę, że można spróbować. My musieliśmy i tak przynieść zaświadczenie od gina że nie ma przeciwskazań do chodzenia na zajęcia.:tak:

No właśnie numer telefonu dostałam od swojej ginekolog ale z miesiąc temu- tylko, że nie miałam czasu myśleć o zajęciach w tej szkole jak na głowie remont. Jutro idę na wizytę to zapytam :blink:

Dziękuje dziewczyny za słowa pocieszenia:happy:
Joaś kuruj się i odpoczywaj:happy:
Ja czasem mam takie przeczucie,że tym razem urodzę wcześniej i nie wiem dlaczego:baffled:

W takim razie zadzwoń będziesz spokojniejsza i od razu umów się na tę szkołę jeśli nie będzie przeciwskazań.:tak:
To moja pierwsza dzidzia więc dla mnie to wszystko jest ciekawe i wolę się psychicznie oswoić ze szpitalem i innymi rzeczami.:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry