Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mi się wydaje, że to jakaś krypto reklama fotografa czekałam, aż pojawi sie jeszcze adres e-mail do studia fotograficznego
Swego czasu szokowała aspina, a teraz anaconda ;-)
Martunia ja ci chyba dam kopa !
Oczywiście , że znajdź dobrego lekarza , popytaj ale nie możesz się aż tak dołować jakimś nowotworem czy innymi dziadostwami. Najważniejsze to pozytywne myśli i energia którą raczej spalaj szukając lekarza a nie zamartwiając się .
Niestety ja nie znam żadnego , ale może dziewczynki będą znały. Na pewno pomożemy . Choroby stawów są różne i nie trzeba kojarzyć od razu z czymś najgorszym
Zaraz jadę do teściowej, ona obcykana jest w dobrych lekarzach w okolicy (chyba u większości z nich była, jak nie sama, to z którymś z 3 żywiołowych synów ;-)) zobaczymy kogo ona poradzi
To wiesz co lepiej bedzie jak dziewczyny beda do Ciebie wysylac a ty w odpowiedzi bedziesz im odsylala swoj. wtedy bedziewzs wiedziala ktora chce dac swoj nr .
W taki razie usuwam zdjecia tej laski.
Agacina na PW możesz jednorazowo wysłać wiadomość do 5 osób. ale myslę, że jak podasz numer na zamkniętym będzie ok...każda będzie go miała i po rozwiązaniu będzie mogła napisać Ci smska. Poza tym pewnie niektóre mają swoje numery z kimś powymieniane i pewnie wieści będą szły..ale super że poświęcisz czas i zrobisz liste rozdwojonych . Dzięki:-)