Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Asiu to hormony ja tez tak mam. Muszę się jeszcze pochwalić, że dziś zostałam znów ciocią ślicznej dziewczynki. Mój brat cioteczny został o 00.30 tatą, mała urodziła się 3500 i 53 cm
W lipcu 2007 urodziła się Maja (córka siostry mojego M) w listopadzie 2007 Szymon (syn mojej siostry ciotecznej), a 13.04.2008 Wiktoria. Mój Janek rzeczywiście nie będzie narzekał na brak towarzystwa do zabawy
i bardzo dobrze :-) ja miałam towarzysza do zabawy - rok starszego kuzyna i muszę przyznać, że miałam z nim lepszy kontakt niż z bratem - 4 lata starszym... Bardzo miło wspominam tamte czasy
ja tez mam jutro wizytkę i mam nadzieję, ze będzie bez zmian... a tak w ogóle to dziękuję za podpowiedź z chirurgiem - jak mi wyciął tego szponka to od razu lepiej się poczułam. Co więcej, nie trzeba było =niczym smarować jak to mi lekarz rodzinny zalecił..