reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witaj,Marto!Ja mialam dwa razy brazowe plamienia,polaczone z pobolewaniem podbrzusza,ale na szczescie nie bylo to nic groznego i szybko przeszlo.Ginka powiedziala mi,ze tak juz po prostu u niektorych kobiet bywa,ale nie powiedziala czemu.Moim zdaniem u mnie bylo to przez nadzerke,ktora mam od dluzszego czasu i bezmyslnie nie usunelam przed ciaza.
Mam nadzieje,ze u Ciebie tez szybko to przejdzie-a co do torbieli-moze poradz sie jeszcze innego lekarza?
Pozdrawiam!

reklama
limba-no to rzeczywiscie przeszlas z tymi mdlosciami!Oby juz nie wrocily!
JoannA25-dziekuje za porady!Dzis leze w lozku,ale czuje sie juz troszke lepiej-pije gorace mleko z czosnkiem,robie inhalacje z Amolem....

Majeczka;
cieszę się, że już lepiej :-)
ja sobie kupiłam cały zestaw róznych herbat Herbapolu - jakoś im jeszcze wierzę :-) co jeszcze... gorące mleko z łyżkeczką miodu i łyżeczką masła, woda z cytryną i miodem.... o syrop z cebuli - ja to w ogóle codziennie staram się pić tak na wzmocnienie :-)tylko nie Popijaj amolu bo na spirytusie ;-)
a i codziennie piję actimel - chociaż to chyba takie placebo :-)
a tak w ogóle w sezonie grzewczym sterimar do noska dla każdego - bo jak śluzówka jest sucha to jest to pierwszy krok do załapania infekcji.
limba;
ja też mam usg na 17.12. ale to już będzie chyba z szóste :-D

witaj cie ja o dziwo sie dzis dobrze czuje az za dobrze czyzby juz pył koniec tego:happy2: niedobrego mam nadzieje :-( no ale to sie zobaczy chcialabym zeby przed swiętami mi wszystko przeszlo na przeziebienia nie moge nazekac bo narazie nic mnie jeszcze nie wzielo :-) no i dzieki bogu

cieszę się Joluś, że już się poprawia :-) ja dzisiaj zrobiłam sobie badanko na toxo. kurczę tyle się ostatnio naczytałam w necie ...
na szczęście jest oki ale warto powtarzać to badanko.
Ja dzisiaj byłam na zakupkach i kupiłam sobie m.in białą płaszczyko - kurtkę w Carry. Ale się cieszyłam - jak mała Dzidzia :-)

aa ja wczoraj przysstroiłam troszeczkę domek. Girlandę zawiesi J. bo nie chcę trzymać długo łapek w górze
Joasiu to jak ty zaczełas to i ja nie będe zwlekała zaczne powili , mozesz zaczne od schodów i salonu :-) tak zaczane od jutra do niedzieli sie wyrobie :-) tylko obym sie dorze czuła ( jutro na pobranie krwi :baffled:)

No ja dzis raczej nie mialam sobie co kupić zeszło mi do 15 na rejestrowaniu auta jej u nas zalatwienie czgos takiego w jeden dzień graniczy z cudem :-) ale ciesze sie ze kupiłasa sobie kurteczkę i ze sie cieszysz :-) oby tylko była ciepła , chociasz ja sie przyznam ze chodze w wiosennej kurtce bo czuje ze w zimowej sie topie:-(

reklama
Hej
Dla odmiany czuje sie podle. No ale tak to jest kiedy ma sie dziecko chore, ktore nie sypia nocami z powodu goraczki, a w dodatku sie z nim spi :-(.
W piatek Marcin zaczal pokaslywac, ale nie zapowiadalo sie groznie - znam ten kaszel lekko alergiczny. W sobote wygladal niewyraznie, ale pojechalam na zakupy sama a z dziecmi zostal maz, ktory dzielnie z bachorkami wybral sie na spacer. No i niestety tam Marcin sie doprawil, bo rozpinal kurtke jak sie okazalo i zdejmowal czapke. czego nieswiadoma zabralam cala bande na Plac Zamkowy na odpalenie choinki Bylismy tam dokladnie 20 minut. Z soboty na niedziele juz mial goraczke, ale dzisiaj w nocy zaczal narzekac na bol ucha. Wezwalam lekarza, no i sie kokazalo, ze ma zapalenie gardla i zapalenie ucha:-(. Bylo to dla mnie zaskoczenie, bo nieraz wygladal gorzej, a okazywalo sie, ze to zwykle przeziebienie. No i najgorze jest to, ze dwie noce z nim spalam. Dzis juz boli mnie gardlo, wszystkie miesnie i sil mi brak na cokolwiek... A wiec nie marudze, ide zapakowac dziecko do wyrka i zajac w koncu soba - jakies mleko, chleb z miodem, nie wiem co mi do glowy jeszcze przyjdzie.

Pozdrawiam serdecznie

Joanna

Do góry