reklama
kasiau30; z kwasem foliowym to taki zdrowy i do jedzonka mógłby być dobry ;-)
Dziewczynki czy WAM też tak strasznie krwawią dziąsła? ja wystarczy, że lekko dotknę i już czuję posmak krwi :-( mało przyjemne uczucie... Do tej pory też mi krwawiły al nie na taką skalę
Dziewczynki czy WAM też tak strasznie krwawią dziąsła? ja wystarczy, że lekko dotknę i już czuję posmak krwi :-( mało przyjemne uczucie... Do tej pory też mi krwawiły al nie na taką skalę

kasiau30
Czerwcowa mama'08
dziąsła niestety krwawią i to sporo ale to normalne , najgorsze jak się jest u dentysty , wtedy dopiero leci z dziąseł ale spoko. Trzeba dbać o ząbki bo strasznie się potrafią sypnąć w ciąży. Mnie tez coś od południa boli i nie przestaje ząbek.
reklama
J
Jola244
Gość
Joasiu juz ci słonko mowie dlaczego nie zrobił dlatego ze łóżko kupił z drewna a moj mąż niestety nie robi z drewna bo wyszło by go to dwa razy tylko co kosztowalo go to łóżko , zresztą Asiu dzieki bogu ze kupił wkoncu sie wyspie :-)
BEHEMOTT obyś miala racje , oby chciał je wypróbować
Mi dziąsła tez krwawią ale kupiłam paste ziołową i powiem z ręką na sercu ze pomaga
BEHEMOTT obyś miala racje , oby chciał je wypróbować

Mi dziąsła tez krwawią ale kupiłam paste ziołową i powiem z ręką na sercu ze pomaga
Podziel się: