Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a ja sie dołącze do tych imion.. miala byc dziewczynka Frida, ale neistety bedzie chlopiec.. wiec Antoś niech bedzie stare imie.. przeciez takie wracaja?
Ja się smaruję na noc oliwką albo balsamem ale polecam Dr Irena Eris Foliacti - krem z kwasem foliowym na rozstępy dla kobiet w ciąży. O tyle fajny bo szybko się wchłania i maże się nie lepi.
kasiau30; z kwasem foliowym to taki zdrowy i do jedzonka mógłby być dobry ;-)
Dziewczynki czy WAM też tak strasznie krwawią dziąsła? ja wystarczy, że lekko dotknę i już czuję posmak krwi :-( mało przyjemne uczucie... Do tej pory też mi krwawiły al nie na taką skalę
dziąsła niestety krwawią i to sporo ale to normalne , najgorsze jak się jest u dentysty , wtedy dopiero leci z dziąseł ale spoko. Trzeba dbać o ząbki bo strasznie się potrafią sypnąć w ciąży. Mnie tez coś od południa boli i nie przestaje ząbek.
Joasiu juz ci słonko mowie dlaczego nie zrobił dlatego ze łóżko kupił z drewna a moj mąż niestety nie robi z drewna bo wyszło by go to dwa razy tylko co kosztowalo go to łóżko , zresztą Asiu dzieki bogu ze kupił wkoncu sie wyspie :-)
BEHEMOTT obyś miala racje , oby chciał je wypróbować
Mi dziąsła tez krwawią ale kupiłam paste ziołową i powiem z ręką na sercu ze pomaga