• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Co do wakacji to jeszcze o tym nie myślałam..ale raczej tego lata się nie wybierzemy na jakieś specjalne wczasy...wstępnie rozmawialiśmy, że styczeń - luty( kiedy będą ferie zimowe w szkole młodego) skoczymy np do Egiptu...ale to się wszystko jeszcze zobaczy..

Zapomniałaś jeszcze o odwiedzinach u Mamoota na działce na Mazurach :-)
To nie Egipt, ale za to poplotkować można.:-D:-D

reklama
Kochanie o tym pamiętam....i jak tylko się wypakujesz i juz tam pojedziesz to ja odpalam swoja rakietę, piekę szarlotkę,pakuję młodego i młodszego ....i ruszam skoro świt:-D:-D:-Dna ploteczki do Ciebie ;-):tak:

laski,ale ja mocno przytyłam - serio - mam 18 kg do przodu (chyba najwięcej z nas wszystkich), tylko rozłożyło mi się po całosci :-); na zdjęciu tego nie widać, ale w realu to i owszem - wciąż słyszę jaka to jestem "duuuża" :baffled:

Lorcia - ano możemy się"ścigać" ;-) - zobaczymy,która pierwsza:tak:

Iwosz, wyglądasz super! Ja nie mam pojęcia gdzie te kilogramy ukrywasz, na całości nic a nic nie widać, super figurka. Ja przytyłam 8 kg na razie, ale nie mogłabym się z Tobą porównywać, bo to chyba mnie po całości się rozlało. Twój brzusio - rewelacja:tak:

my pewnie też wakacje spędzimy w domu - P. wykorzystał już pół urlopu, drugie pół weźmie jak młoda się urodzi;

chciałabym zabrać gdzieś teściów, bo nigdy nie byli za granicą, ale to może grudzień/styczeń - zobaczymy...

Moja położna ze szkoły rodzenia powiedziała, że w naszym szpitalu zakładają rozpuszczalne szwy, ale nie mamy się wystraszyć jak na podpasce np. znajdziemy jakieś resztki ("wąsy") tych szwów.
Byłam dzisiaj na wizycie - moja Maleńka waży pomiędzy 1,7 a 1,9 kg :-D, wszystko rozwija się symetrycznie, położenie płodu jest podłużne główkowe, a ustawienie prawe. Mam fajne zdjątko 4d twarzyczki, ale niestety nie miałam nośnika, więc mi wydrukował, a nie mam skanera, żeby się pochwalić. W każdym razie Mała lubi pchać rączki ro buzi ;-). Kolejna wizyta za miesiąc.

Oj wakacyjne tematy.... My nigdzie nie pojedziemy... Nawet nie ze wzgledu na urlop tylko logistyke. Czworka dzieci w tym niemowle to nie jest dobry pomysl na wakacje. Moze dla kogos ale nie dla naszej rodziny.... Zapakowac te wszystkie zeczy dla wszystkich... Uf... duzo tego by bylo. Dlatego w sobote ruszamy na kilka dni nad morze. Polskie morze.

My jak już gdzieś się wybierzemy, to na jakieś jednodniowe wycieczki - góry blisko, więc nie ma problemu. A w ogóle to w swoje urodziny chcę się wyrwać z chaty, bo w tym roku daruję sobie odprawianie - będę ponad miesiąc po porodzie i sporo na głowie, więc to mój sposób :tak:

reklama
My planujemy jedynie wyjazd do Polski w sierpniu lub wrzesniu,ale to wszystko bedzie uzaleznione od malej.No i coraz powazniej myslimy o powrocie do Polski na stale,moze juz na jesieni.Ja tutaj nie jestem oficjalnie,tzn.dzis zalatwilam sobie tylko pobyt na 3 miesiace,niby turystyczny,no i ubezpieczenie.Ale co sie nadenerwowalam o ten pobyt!
W dodatku dzis jest tak piekna pogoda,jest wrecz goraco,jakby byl juz czerwiec!Niby super,ale jak napocilam sie w tych urzedach!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry