• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Czesc Dziewczynki
Mam nadzieje ze u calej ekipy wszystko dpbrze:tak:

u nas tez oki

Widze ze o wakacjach sobie plotklujecie. U nas niestety niemozliwe zadne wyjazdy - kazda zetka na budowe idzie, no i pilnowac tych wszystkich ekip trzeba...i samemu zasuwac, mozliwe sa jednodniowe wyskoki nad morze. Dziewczynki napewno do babci pojada. Agata moze na kolonie. Poza tym nasz domek stoi nad jeziorkiem - wiec nie bedzie az tak zle - jest plaza...byle tylko slonko bylo

reklama
ja miałam nierozpuszczalne i jeździłam na zdjęcie do szpitala;

po porodzie leżałam 2 dni - urodziłam w środę, a w piątek do domu - ale z tego co mówił mój lekarz to teraz wypuszczają jeszcze szybciej (jeśli wszystko jest ok), bo jest dużo rodzących - ale wszystko zależy od szpitala

Ewcia- fajnie,że wszystko ok:-)

Joanna-mi na bol gardla najbardzie pomagala zwykla ciepla woda z sola-i plukac(ohyda,ale skuteczne).
A ja dzis od rana(tzn.od 10.30;-))wzielam sie za sprzatanko.Bardzo duzo nie zrobilam,tylko kurze oraz odkurzenie i mycie podlog,ale po tym bylam wykonczona!Pot sie ze mnie lal i brzusio rozbolal.Polezalam troche,a potem polecialam do urzedow i wrocilam 15.30.Na szczescie brzuch juz mnie wiecej nie bolal,tylko pocilam sie,bo dzis cieplutko w Antwerpii.
Majunia przez caly dzien nie dala znaku,ale teraz nadrabia;-)

Madziarko mam ten sam przepis, faktycznie ciasto cieńkie i kruche,zrobiłam Margharite, pycha mniam:-p:-p
mój M powiedział, że następnym razem chce trochę grubsze ciasto więc, myślisz ze mam dać więcej mąki:dry: a moze podwoic składniki:baffled:,
a ha pieczecie to na dużej blaszce czy małej?

reklama
Ja ostatnie poltora tygodnia spedzilam w szpitalu normalnie mam dosc. Narazie jestem w domu ale nie wiem jak dlugo. Skurcze nie chca odpuscic.

Maly dostal zastrzyk na szybszy rozwoj pluc. Mam nadzieje ze jeszcze wytrzymam te 3 tygodnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry