• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Limba nie przejmuj się to chyba taki efekt uboczny ciąży bo ja ostatnio też byłam nie do wytrzymania, ogólnie jestem bardzo nerwowa i płaczliwa ale to taki ukryty lęk przed tym co nas czeka ....
Alize trzymaj się mocno i dzielnie , nocka minie i ból zniknie, zobaczysz będzie ok.:-)

reklama
hej kobietki i ja tez już po badaniu. Wszystko jak należy..tradycyjnie szyjka długa zamknięta...czysto itp..mały leży główką w dół..nie wiem tylko co oznacza opis Dno macicy - W/3...i tak patrzę w tę kartkę jak sroka wgnat...
Gratuluje pomyslnych wizyt innym mamusiom!!!

Madziarko mam ten sam przepis, faktycznie ciasto cieńkie i kruche,zrobiłam Margharite, pycha mniam:-p:-p
mój M powiedział, że następnym razem chce trochę grubsze ciasto więc, myślisz ze mam dać więcej mąki:dry: a moze podwoic składniki:baffled:,
a ha pieczecie to na dużej blaszce czy małej?
Ja bym zrobiła podwójnie ciasto i zwyczajnie nałożyła go więcej...ale ja wiem???
a piekę na takich okrągłych blaszkach typu pizza o wielkości dużego talerza

Joaś ,a moze jednak dasz rade??.Ja mam takie samo stadko jak Ty,i nie mam zamiaru rezygnować z wakacjii.W tym roku zaplanowałam wyjazd do Francji,koncem sierpnia.Wynajmujemy taka wielka przyczepe na plazy jako baze.I mamy zamiar objezdzic Lazurowe Wybrzeże.A w przyszłym roku musowo-Zakopane na dwa tygodnie.To bedzie mój pierwszy wypad do Polski od 3 lat.Zobacze ,czy naprawde tak sie wszystko zmieniło jak mi tu trąbia na necie.
Kurde ale dostałam kopniaka w wyrostek:dry:,ten mój najmłodszy za duzo sobie pozwala:laugh2:
Kochana, chcialabym, ale my maly sam drobiazg jak wiesz, najstarszy nie bedzie mial nawet szesciu lat, "przedostatni"- Bart niespelna dwa. W dodatku, jest duuuuuza szansa, ze urodze w lipcu...

Kasila, dbaj o siebie Trzyam kciukasy, zeby Maluszek poczekal na wlasciwy czas...
Gratuluje udanych wizyt dziewczyny.
Magdziarko, to oznaczenie, gdzie konczy sie dno macicy. Tylko nie pamietam, gdzie to jest dokladnie...

No laseczki ja chyba idę ..musze się schować głęboko pod kołdrę...złapałam dzisiaj Olka na kłamstwie( nienawidzę) i mam dołka lekkiego - gadałam z nim chyba z godzine ja nie wiem....jakie są te moje efekty wychowawcze i nie chce mi się o nich nawet myslec...i przeciez dużo czasu z nim spędzam - podwórko, wspólne zabawy w domu, rysowanie malowanie czytanie spacery itp..a na dole sąsiadka popija dzieci rzucają ******* na prawo i lewo i nie są chore na nic ...a ja mam nerwowe dziecko...ajjj nie chce mi się nawet na te tematy pisać..bo to jest jakaś niesprawiedliwośc życiowa....sorki, że Was zamęczam.ale jakoś mnie tak naszło a męża nie ma w domu no to komu mam się wygadać jak nie Wam - cioteczkom

reklama
Byłam dziś na ostatnich ćwiczeniach ciążowych. Położna umówiona, "obgadana".:-) Mam zadzwonić za 3-4 tygodnie co u mnie słychać, no albo jak zacznę rodzić.:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry