• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdziarko, rozumiem Twoje zmeczenie - to swidomosc odpowiedzialnosci wychowanie Czlowieka tak sie odbija. Bedzie dobrze. Madre masz dziecko. I tego sie trzymaj. Ono uczy sie teraz zycia.

reklama
Cześć dziewczynki, ja dziś znów na pełnych obrotach. Wstałam o 8 a od 9 pomagałam mamie w rozliczeniach. Dopiero o 21 skończyłyśmy. Więc mam małe zaległości z czytaniem ale nadrabiam:tak:poza tym pogoda dziś była ładna ale wiał wiatr. Jeśli chodzi o wakacje to nie jedziemy nigdzie daleko boję się o maluszka a babcia mieszka nad wodą 7 km od nas więc będzie jak na mazurach.
Mogę niektóre przestrzec przed zagranicznymi wyjazdami. Moja koleżanka z pracy była z niespełna rocznym synkiem na Rodos a tam złapał jakiegoś wirusa i cały wyjazd mieli przepełniony wizytami u lekarza i nieprzespanymi nocami. Po powrocie do Polski przez rok brał jakieś szczepionki wzmacniające (jedna kosztowała 100 zł a brał je co tydzień) no cóż ja po tym incydencie jakoś przestałam mieć ochotę na dalekie wyjazdy z maluszkiem. Najlepiej udać się do miejsca o podobnym klimacie do naszego choć taki maluszek nie wiadomo jak zareaguje więc wolę być blisko domu:tak:

A ja mimo swoich dolegliwości (nerki, cukrzyca) też się obawiam czy jeśli wszystko będzie ok a dojdę do terminu może nie być miejsca więc troszkę się boję gdzie wyląduję:tak:

Hejka:-)tak weszłam poczytać co u Was nowego, zaraz uciekam spac, tak mnie zgaga męczy, że noc bede miala z głowy. Dzisiaj sporo leżałam i faktycznie czuję sie o niebo lepiej niż wczoraj czy dzisiaj rano. :rofl2:

Aniknulka - Wszystko będzie dobrze, nie ma co sie na zapas denerowac;-)Ja i tak bede miała cesarkę to nie musze się na zapac martwic, ale jak wczoraj byłam na Izbie Przyjec to połoznictwo zawalone na maxa :laugh2:, Mamy jeszcze troszke czasu:-DNapewno znajdzie się jakieś miejsce

A ja mimo swoich dolegliwości (nerki, cukrzyca) też się obawiam czy jeśli wszystko będzie ok a dojdę do terminu może nie być miejsca więc troszkę się boję gdzie wyląduję:tak:
Aniknulka właśnie przez swoje dolegliwości możesz byc pewna, że przyjmą Ciebie na najlepszy oddział, bo nie będą mogli pozwolić, żebyś rodziła gdziekolwiek :tak: dlatego głowa do góry :-)

Chorobździlkom życzę zdrówka:tak::-D:tak:
Asia na ból gardła pomoga rzeczywiście płukanie solą ale mi pomagała herbata z miodem i cytryną:tak:a jak to nie działało to kupiłam w aptece tabletki homeopatyczne nie szkodzą a łagodzą drapanie w gardle

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry