• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziękuję Wam dziewczyny:tak: zawsze mozna liczyć z Waszej strony na dobre słowo. Postaram się nie denerwować na zapas i cieszyć każdą chwilą z maleństwem w brzuszku. Jeszcze tylko 2 m-ce kopania a później już w ramionkach:-D

reklama
Ula, Iwosz brzuszki pierwsza klasa a Wy takie zgrabniutkie jesteście, że chyba wpadnę w kompleksy:-D Ja na razie 14 kg na plusie teraz to chyba nawet 15 bo dziś miałam pyszny obiadek no i nie mogłam się najeść:-):szok::-) pocieszam się, że maluszek wyciągnie a i pogoda będzie sprzyjać spacerom więc szybko powinnyśmy dojść do siebie:tak:

hej dziewczyny a co wy tak się rozchorowałyscie :szok:
a co do tego kataru moja recepta jest troche może dziwna ale to jedyna rzecz która mi pomogła ja miałam zapalenie tchawicy nie dawno az wstyd się przyznać :zawstydzona/y: ale wlewałam pięćdziesiątkę wódki do gorącej wody i wdychałam to naosem i bardzo mi to pomagało , calutką noc przesypiałam . Jak potem rozmawiałam ze swoim ginem to mówił te wódka działała jak Amol i bez żadnych obaw można robić parówki z wódki czy tam
amolu czy spirytusu bo mięta czy rumianek nie pomaga , no i beż obaw dziecko pijane się nie urodzi :tak:

Oj jakie śpiochy z was dzisiaj :-D ja sie stresuje dentystą i już od switu z boku na bok sie przewracam a ze zapowiada sie u nas śliczny dzień to nawet warto wstać wcześniej i z niego skożystac :-D

Ja też na zgagę wciągam Rennie i rzeczywiście pomaga raz dwa!
Włąsnie ściągnęłam się z łóżka. Młody nie idzie do Zerówki, więc mam wolniejsze tempo. Teraz Olek ogląda księgę Dżungli i wcina sniadanko. Ja tez jem...
Potem troszkę posprzątam i pójdziemy na plac bo jest przepiękna pogoda. Na 12 mam naurologa i jak zawsze w środy maraton - basn i joga. Jakoś w ogóle mi się składa, że jak umawiam jakiegoś lekarza albo cos to zawsze wypada w środy...
A i jeszcze jedno. Dzisiaj śniło mi się że urodziłam dziecko - sen był bardzo realistyczny !!!!

Zapomniałam Wam wczoraj opisać....wracam od ginekologa z ta moją sąsiadką...z racji tego ze mój mąż w delegacji Olek został pod opieką jej męża i z dwójką jej dzieci.. Wchodzimy do niej do domu . Pora późnawa - bo jeszcze się powłóczyłysmy za lampkami nocnym. No i wchodzimy z tymi brzucholami...a jej mąż i co Andzia(do niej)? a ona no wiesz....co ja Ci tu będę mówiła....a on W ciąży tak???a ona Nie a on Ufff a jauz myslałem. Uśmiałam się z tego:tak:;-)

reklama
Świetny dowcip:
Kobieta miała papugę w domu, która ciągle powtarzała: - Precz z Kaczyńskim! Precz z Kaczyńskimi!Ktoś z sąsiadów podkablował i niedługo do kobity puka policja:
- Dzień dobry, policja. Dostaliśmy wezwanie, że Pani papuga obraża naszego prezydenta i premiera. Proszę pokazać papugę.Kobieta przynosi klatkę z papugą, a ta już od progu drze się:
- "Precz z Kaczyńskimi!"
Policjant upomina kobietę:
- Jeśli to się będzie powtarzało to będziemy musieli uśpić papugę, a Panią wsadzić do więzienia. Kobieta po wyjściu funkcjonariuszy prosi papugę:
- Słuchaj papużko, nie mów tak więcej proszę, bo mnie zamkną a ciebie uśpią i po co nam to. Kilka dni spokoju, ale papuga sobie przypomniała i znowu zaczęła swoje:
- Precz z Kaczyńskimi! - na całe gardło.
Na drugi dzień kobieta dostała wezwanie do sądu na rozprawę - papuga jako dowód rzeczowy. Kobieta poszła więc do spowiedzi powiedzieć księdzu co jej leży na sercu.
A ksiądz mówi:
- Słuchaj kobieto - ja mam też papugę, która mówi i jest podobna. Na czas rozprawy podmienimy papugi i nikt się nie skapnie. No i jak uradzili, tak zrobili. Dzień rozprawy, kobiecina z księdzem podmienili papugi i babka leci do sądu z kościelną papugą.
Sędzią mówi:
- Proszę wnieść klatkę z papugą.
Klatka z papugą wniesiona - papuga nic. Nie odzywa sie słowem. Oskarżyciel podpuszcza papugę: - Czy papuga mówiła "Precz z Kaczyńskimi!" ?
Papuga nic. Sędzia podpowiada: - Precz z Kaczyńskimi! - Oskarżyciel i oskarżyciel posiłkowy też zachęcają: - Precz z Kaczyńskimi!
W końcu cała sala skanduje: - Precz z Kaczyńskimi! Precz z Kaczyńskimi!
A papuga zawodzi kościelnym głosem:
- Słuuuuchaaaaj Jeeeezuuuuu jak cię błaagaa luuud......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry