• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
czesc dziewczyny piszecie i piszecie czy wy odchodzicie od tych komputerków :-D
ja dziś cały dzień wylegiwałam się na leżaczku nawet powiem ze przedrzemałam się na ogrodzie troszkę no i spaliłam sobie buzię:zawstydzona/y: wygladam jak burak no i własnie teraz jak zdejmowałam skarpetki zobaczyłam ze strasznie spuchły mi nogi :-( i trochę mnie to martwi bo moj gim mowił zebym zwracała uwagę na nogi zeby tylko nie spuchły mi za mocno a one są jak banki :-( i troszkę mnie to smuci :-(

reklama
Joaś spokojnie, malutka pewnie jeszcze urośnie, w końcu to jeszcze 2 miesiące :tak: i tak jak piszesz - bez paniki. W szpitalu sprawdzą co i jak :tak: będzie dobrze :-):-):-)

Ja już też po wizycie :tak:
Przytyłam tylko 1,5 kg :szok: (a wydawało mi się, że z 3-4 kg) i jestem na plusie 13,5 kg :-):-):-)
Poza tym szyjka zamknięta, czyli twardnienie brzuszka nie powoduje rozwarcia :tak: ale mam mieć w pogotowiu nospę i jakby to napinanie się powtarzało więcej niż 4-5 razy dziennie mam zacząć brać nospę 3 razy dziennie i zobaczyć, czy pomaga. Jeśli twardnienie będzie regularne i nospa nie pomoże, to konsultacja :sorry2:
Miałam USG, dziciątko leży główką do dołu i jest bardzo małe prawdopodobieństwo, że na tym etapie ciąży się przekręci, więc pozycja wprost wymarzona do porodu ;-):-D
I małe w końcu nie było takie wstydliwe i ginka, tak po między nóżkami :-D, nie zobaczyła jajeczek, więc chyba będzie córeczka :tak:
A na koniec maleństwo pomachało do szczęśliwych rodziców rączką :sorry2:

Jakaś szczęśliwa z tej wizyty wróciłam :sorry2:

Joaś maleństwo jeszcze podrośnie i przytyje nie martw się:tak:co do serduszka też będzie wszystko w porządku;-)w szpitalu sprawdzą i będzie ok:-D

Mata gratuluję udanej wizyty i córeczki:-D no to teraz trzeba wybrać damskie imię :tak:

Aniknulka imię dla dziewczynki już dawno wybrane :tak: będzie Dobrochna (Dobrusia, Dobroszka, Broszka itd. :-D) ale równie dobrze może być synek, bo ginka na 100% pewna nie była, czy gdzieś te jajeczka się nie schowały :-D;-)

Dobrochna to co prawda bardziej współczesna wersja imienia Dobrosławy a wg niektórych i Dąbrówki, ale nie jest banalne i popularne ;-) ale nie dam sobie ręki uciąć, że nie zmienimy imienia jak dziciątko się urodzi, bo nie wiadomo, czy będzie pasować :sorry2: ale to rozważania pasujące na inny wątek ;-)

reklama
Dziewczynki proszę się nie przejmować:tak::-D:tak: wszystko będzie dobrze i nie słuchac głupich bab, któe straszą, każdy poród jest inny (ból nie jest przyjemny) ale chwila w której zobaczymy nasze maleństwa wszystko nam wynagrodzi:-D:-D:-D

Co do ptaków to ja mam balkon pełen białych "min" a na rynnie zrobiły sobie przystanek przewżnie kawki i wrony, wystrzelałabym je wszystkie i koty które jak na złość upodobały sobie moje drzwi:wściekła/y::crazy::wściekła/y: mówię wam szlag mnie trafia już próbowałam wszystkiego, co do ptaków to wypróbuję te wiatraczki ale kotów to nie wiem czym odstraszyć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry