Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mój synek urodził sie malutki i chudziutki a teraz jest z niego kawał zdrowego chłopa
serduszko też ma jeszcze czas do nadrobienia!spokojnie kochana i dużo odpoczynku sobie zafunduj choć wiem jak trudno przy dzieciach sfolgować sobie

szok i teraz jesteśmy jak lunatycy:-)

będzie dobrze tylko wypoczywaj
twarda babka jesteś
ja wstając w nocy siku jestem tak nieprzytomna że ide bez zapalania światła a rano mąż mi mówi że wstawałam
a ja nawet tego nie pamiętam 
ale jestem zakręcona 
Witam wszystkich, ja również melduje się jako przyszła mamusia :-)
Wg kalkulatorów porodu termin na rozdwajanie się mamy mniej więcej 11-12 czerwca
Liczę że przyjmiecie mnie do swego grona
No i od razu pytam się was o objawy, bo u mnie na początku miałam ich od groma, od zgagi, po duszności, a teraz tkliwe piersi i senność mnie tylko męczy
dodam że jestem teraz na duphastonie 3x1, ponieważ miałam bóle podbrzusza i jakby jajnika, teraz się już wszystko uspokoiło, ale lekarz woli mnie jeszcze potrzymać na tych lekach.
pozdrawiam wszystkie Mamusie i Tatusiów również![]()
Witam wszystkie przyszłe mamy ja wczoraj zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki także jestem z Wami bo termin mam na czerwiec 2008 mam nadzieje,że bedziemy sie trzymały razem!!U mnie trzeci tydzien ciąży, nie mam mdłośći ani żadnych dolegliwości... jeszczeMam już jedno dziecko dziewczynke 6- letnią i teraz przyszła pora na brata lub siostre...Bardzo się ciesze z tej ciąży! Pozdrawiam.
Witajcie!
Ja jestem po dwoch pozytywnych testach,ale wizyte u lekarza mam dopiero 30.pazdziernika.Mam nadzieje,ze wszystko bedzie w porzadku-to nasza pierwsza fasolka...
Z moich obliczen wynika,ze termin mam na 17.czerwca :-)
Pozdrawiam wszystkie Czerwcowki i nie tylko!
No dobra laseczki. Ja sie tez ujawnię. Mam chyba najmłodszą ciażę. Bo wychodzi mi termin na 26 czerwca. Ale znając mnie pewnie urodzę w lipcu hihi. Mam już jedną córcię z czerwca 2006 (miała być z maja) a teraz bedzie druga dzidzia - niespodziewanie bo miało być rok później. Ale już sie stało, wiec po ciężkim pierwszych dniach już jest mi lepiej psychicznie. Wizyte mam dopiero w przyszłym tygodniu wiec dopiero wtedy założę suwaczek.
witamZ radością dochodzę do was . Z moich wyliczeń termin wychodzi na 22 czerwca ale zobaczymy co powie lekarz
Dolaczam do czerwcowek, bede nia po raz drugi - moja najstarsza coreczka urodzila sie w czerwcu 2000
Wyliczylam sobie termin na 24 czewrca
pozdrawiam
Cześć dziewczyny, ja będę czerwcową mamą drugi raz, bo mój synek Wojtek urodził się w czerwcu 2006.
Witam wszystkich,
zdaje się, że to będzie także moje forum przez najbliższe miesiące
Robiłam już dwa razy test i za każdym razem dwie wyraźne krechyDzisiaj byłam na badaniu krwi - Beta HCG - i jutro będę miała wyniki, a w poniedziałek idę do gina potwierdzić. Jestem wniebowzięta
Witam serdecznie.Mój czwarty dzidziuś urodzi się około 8 czerwca2008r.W Liverpoolu.Miło mi powitać![]()
Witam
Mam na imię Kasia 30 lata dziś skończyłam a w prezencie mała fasolcia , termin porodu 15-czerwiec 2008 :-)
mam na imię Iwona, jestem kolejną mamą marcową 2006 (oprócz Kingi i Emci), mam już synka Krzesimira - aktualnie termin mam na 1.06.2008
do tej pory przygladałam się wam z ukrycia bo nie byłam pewna jak się to wszystko potoczy (w wakacje poroniłam, teraz mam krwiaka i jestem na duphastonie), ale wczoraj miałam usg i wykazało,że wszystko w porządkutak więc ujawniam się, pełna nadziei i ostrożnej radości
![]()
. Szybciutko udało sie nam to załatwić. Właśnie niedawno wróciłam zjadłam 2 śniadanko, połknęłam lekarstwa i siadłam do was!!!!!
. To ja mówie ze ja już czuje sie zmęczona. A on "przecież nie masz jeszcze 36 lat jak Joaś, więc odpoczniesz i jeszcze zdążysz przed 35 urodzinami". Ubawiłam sie tym , ale fajnie mieć męża który nie jest tyranem i nie myśli tylko o swojej wygodzie,. Dzięki tej rozmowie (troche żartobliwej) bardzo umocniły się nasze więzi i fajnie jak sie ma dużą rodzinkę.