• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
mata-gratuluje pomyslnych wiesci!:-)
Joas-z Twoim malenstwem tez na pewno wszystko bedzie dobrze!Mysl pozytywnie,choc wiem,ze to czasem trudne.Najwazniejsze,ze od razu po porodzie male bedzie mialo zapewniona dobra opieke-takie badanie ''na zywo'' na pewno bedzie dokladniejsze.Glowa do gory,trzymamy kciuki!:-)

reklama
magdziarka-fajnie tak,tuz przed rozwiazaniem,poczytac o samych poczatkach:-)Pamietam,ze jak wyskoczyly 2 kreski na tescie,to cala sie trzeslam,a usmiech mialam od ucha do ucha:-)I jak M cudnie zareagowal,jak sie cieszyl!Warto bylo na to czekac....

mi czop odszedł dopiero z wodami i wyglądał jak galaretka przezroczysta.koleżanka miała z krwią i odszedł jej 3 tygodnie przed porodem..reguły nie ma niestety:sorry2:

a ja dowiedziałam się dopiero w 8 tc:sorry2: testy wyszły mi negatywne do tego miałam miesiączkę więc jak poszłam do ginki nie przypuszczałam :sorry2:że to drugi borsuk w moim brzuszku siedzi:laugh2:

reklama
A ja czuję się tak jak na kacu mega gigantycznym...kiedy człowiek wstaje i oczy mu lecą w buzi ma sucho i delikatne dreszcze - to z niewyspania. Chociaż potrenowałam oko do niedawna z 1,5 godziny ale i tak to nie to samo jak normalnie przespana noc. Idę niedługo po młodego bo się boję że zaśnie po obiedzie na czytaniu bajek na materacach:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry