• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziewczyny gratuluje wizyt!:-)
Mata w końcu już wiesz:tak:
Joaś nie bądż smutna i nie obwiniaj się, jeszcze nic nie jest przesądzone,pewnie maluch będzie zdrowy:tak:Tego Ci z całego serca życze:tak:

reklama
Joaś wszystko będzie dobrze zobaczyć zawsze po burzy przychodzi słońce i tak będzie i tym razem glowa do góry:tak:
Mata gratuluję córci :-D

Magdziarko cieszę się,że badanie się udało..:happy:
Ja dzisiaj cały dzień na powietrzu spędziłam,taka fajna pogoda:tak:
Jutro mój M. wraca na tydzień,jeszcze muszę się troche dziś ogarnąć i mieszkanko również..

matko i co to za zycie ze starzejemy się i co nam pozostanie nawet sie człowiek nie nagada bo jedno będzie głuche a drugie ślepe a tam z tym wszystkim

Ja jestem padnięta ale boję się wstać i boję się iść spać bo pewnie znowu będę się wiercić . Dziś w nocy obudził mnie katar i też trochę dmuchałam ale rano nie było śladu . Zastanawiam się od czego bo w sumie mógł to być zwyczajny katar bo się wczoraj może i za bardzo rozebrałam ale z drugiej strony tak szybko zniknął ?
Najważniejsze że już go nie ma , nie ma co filozować :-)

Ma to swoje plusy bo czasem jak się człowiek nie nagada lub nie nabędzie ze sobą to potem tego pragnie a niektórzy widują się i domu i w pracy a większość czasu się kłócą .

reklama
Ja wczoraj obejrzałam reportaż jak mamy w szpitalu rodzą z mężami i jak zobaczyłam jak mamuśka przytula się do swojego chłopa to się poryczałam bo wiem że mojego może nie być przy mnie przy porodzie .

Idę się położyć, pa kochane :-)Słodkich snów i przespanych nocek :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry