• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Magdziarka cieszę się, że to dzisiejsze ranne zrywanie na coś się przydało ;-) trzymam kciuki za wyniki :tak:

A to chyba zbiorowa senność na Czerwcówkolandzie :-D Jolu, Kasiu miłych snów :-)
Ja znając życie położę się po północy :sorry2:

Dziewczyny, kiedyś pisałyśmy posty odnośnie przemywania pępuszka spirytusem, dopytałam dzisiaj i rzeczywiście - kupujesz 96%, ale rozcieńczamy w proporcji 2 części spirytusu, jedna wody i powstaje 70%. Nawet nie wiem czy można od razu kupić 70% spirytus.

Hej, bylam dzisiaj u gina powiedzial ze najgorsze juz za mna (minol juz 32tydz.), szyjka jest tak jak byla, rozwarcie tez sie nie poszezylo, ale jak mnie badal to stwardnial mi brzuszek.... powiedzial ze glowka strasznie napiera na szyjke i mam zwiekrzyc dawke leku do 6 tab.na dobe.... Nastepna wizyte mam za 2 tyg i bede mial robione USG i sprawdzimy czy dzidzius urosl;))) Pozwolil mi na 30-60 minutowe spacerki i nie musze calymi dniami lezec w lozku;)))

Przyznam Jolu, ze przyzwyczaiłam się do codziennych dojazdów m do pracy. W zasadzie ok 17-18 już wraca..to tak jak wielu pracujących na miejscu..Wyjazdy tez się zdarzają..i to zalezy od sezonu w pracy - zamknięcie roku, bilans miesięczny itp. Dlatego nie dziwię się że chce zmienić prace skoro w olsztynie nie ma pracy to szuka jej gdzie indziej i już sie przyzwyczaiłam do mysli o przeprowadzce...najważniejsze żebyśmy byli razem....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry