• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdalenka super że wizyta udana, to teraz tylko odpoczywać i narazie 0 jakichkolwiek skurczy :tak:
Snoopy tobie również gratki udanej wizyty no i że możesz się spacerkować :-)

reklama
Mnie na zgage pomaga w sumie tylko rennie :tak: bo ani mleko ani migdały nie dają takiego skutku, mleko pomaga na chwilkę, natomiast odkryłam jeszcze że pomaga mi też ze 2-3 łyki wygazowanej coca-coli :-D

Snoopy fajnie ze u Ciebie sie tez juz uspooilo. Ja auwazylam ze jak duzo leze to z szyjka wszystko ok. i rozwarcie sie ie powieksza. Ty tez kochaa lez tyle ile tylko mozesz. Ja to lubie lezec z nozkami w gorze wtedy tez maluch tak nie napiera.Behemotku widze ze u Ciebie tez dobre wiesci gratuluje.

Dziewczynki jeszcze raz dziękuję za wsparcie, miłe słowa i otuchę!Jesteście super ciotki Olkowe.

Aniknulka ty ogrodnik widzęjesteś...mi też się marzy..
Teraz idę z młodym do zerówki a jak wróc musze się szykować na zakończenie roku do maturzystów - obiecałam, że przyje, więc nie mogęich zawieść....Relację zdam po powrocie...Za wczorajsze udane badanie obiecałam Olkowi, że pojdziemy do wesołego miasteczka, bo własnie wczoraj przyjechało..a wieczorem mam imprezkę w babskim gronie. Od skończenia studiów ja i trzy kumpelki spotykamy się regularnie na takim własnie wieczorku bez chłopów ...pozdrawiam miłego dnia dla Was:-)

Magdzierko, super, ze udalo sie Olkowi zrobic to badanie. Teraz trzymam kciuki za dobre wyniki! U mnie tez intensywny bedzie - osatnio wiele tych dni. Jutro skoro swit jedziemy nad morze - racamy 6 maja. No i musze spakowac rodzinke poza tym jeszcze do fryzjera z dzieciakami pojechac, troche zakupow zrobic. Pozdrawiam Was ciezarowczki-czerwcoweczki.

reklama
Magdziarko super, że badanie się udało. Trzymam kciuki za dobre wyniki. Widzę, że dzisiaj masz dzionek zaplanowany od rana do wieczorka:-). Zyczę udanej imprezki w babskim gronie.

Aniknulka ale Ty pracowita mróweczka jesteś:tak::tak::tak:

A u mnie dzisaj kolejny piękny dzionek. Słoneczko przygrzewa, a zapowiadali deszcz. Zaczynam się mobilizować do sprzątanka, ale jakoś mi się nie bardzo chce. Poległabym w łóżeczku najchętniej. Kacper w przedszkolu to cisza w domku zapanowała:-D. Rano tylko skoczyłam do Urzędu podpisać papiery dla Kacpra na dowód, potem młodego odstawiłam i póki co luzik.

Joaś udanego pobytu nad morzem życzę. Odpoczywaj jak najwięcej i regeneruj siły

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry