reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
wiecie co niewiem jak wy macie ale m wszyscy upominają nie rób tak zrób tak macie jakis sposób na takie cos bo jeszcze troche a wyprowadze sie chyba bo psychika mi wysiadzie:-(

reklama
Jolunia;
bidulko.... wiem jak to wkurza :-( na szczęśccie ja nie mam tego problemu, bo poza najbliższą rodziną - nikt inny nie wie o ciąży. Znajomi się nie wtrącają i dzięki im za to :-) ale ktoś kiedyś mnie też wkurzył np. - wybierając za mnie imę dla mojego Dziwcka i najlepiej jakiej płci Dziecko miałoby być. To mnie bardzo wkurzało, ale na razie spokój. na szczęście moi kochani Rodzice się nie wtrącają...

No to juz moge ci pozazdroscic bo moja kochana mamusia:zawstydzona/y: juz wybrala imie dla mojego dziecka odprawila czarne wrozby wyszły jej blizniaki :szok: co zszokowalo mnie to totalnie ale na szczescie lekarz nie potwierdzil jej słow niewiem jak ja wytrzymam do konca chyba gdzies wyjade albo zaszyje sie w domu na strychu

nie niemieszkamy z rodzicami nie mieszkamy ale niewiem jak mam jto wszystko rozumiec czy tak ze to z troski ( no ale zeby imie odrazy wybierac i taki rzeczy :confused:) idzie bzika dostac a niechce sie klucic az sie boje pomyslec co bedzie jak urodze:baffled:

Kochane, rozumiem Was, bo nadmiar troski jest rownie wkurzajacy co jej absolutny brak. Ja jestem traktowana jako ta, ktora wszystko zniesie, wszystko wytrzyma. "Dasz rade, nie rozklejaj sie" to jest to co slysze. Ew czasami "nam tez bylo ciezko". Z obu stron.........

reklama
Do góry