Dziewczyny odnośnie farbowania włosów to też nie wiem dokładnie,co i jak,to co czytałam to żeby poczekać do końca pierwszego trymestru,inni mówią,że nie zaszkodzi bo włos jest martwy i żeby farby nie nakładać na skóre głowy no i żeby się nie nawdychać tych oparów...
Ja wam jedynie napisze,że z odrostami mi nie do twarzy i nawet nie mam ochoty patrzeć w lustro,dlatego 11 idę do fryzjera to będzie koniec 11 tygodnia...
Wczoraj byłam w miescie i kupiłam sobie fajne bluzki-tuniki aż trzy bo po 20 złoty,taka przecena,sklep nazywa się butik,no i dwa swetry też długie i ciepłe ale za te zapłaciłam już więcej i tak wyszło mnie taniej niż przez allegro! Tylko spodni ciążowych u mnie nie znalazłam dlatego zamówiłam na allegro
ciążowe spodnie sztruks Bombowe R38 NA JESIEń (271049471) - Aukcje internetowe Allegro
Dziwnie się czułam jak wczoraj chodziłam po tych sklepikach z tego względu,że wszędzie na wystawach mają piękne andrzejkowe i sylwestrowe kreacje,a ja w tym roku w domku będe siedziała no i co gorsza w te kreacje juz się nie zmieszcze.To był chyba taki ciażowy dół...
No i jeszcze coś, ktoś na naszym forum wymyślił smalec

no i ja wczoraj kupiłam sobie smalec i ciepły chleb z piekarni i zjadłam osiem skibek no i jak tu zachować linie?!

Teraz też idę sobie podjeść!!