reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Joasiu, ja uważam, że mały dzidziuś latem to rewelacja.:tak: Można od razu wychodzić na spacery, nie trzeba go ubierać w te wszystkie kombinezony. My mamy lepsze samopoczucie, bo dużo słonka i ciepło.
A do tego można całe wakacje szić na urlopie macierzyńskim gdzies poza miastem :-). Ja planuję naszą działkę na Mazurach.

udało mi się zdać w końcu egzamin na prawo jazdy :biggrin2: - co za ulga :-D

zaraz doczytam co naskrobałyście ;-)

mamociku;
ja też tak sądzę, ale Ci pseudo naukowcy twierdzą, że zimowe dzieci są inteligentniejsze, wspanialsze itp. ale się wkurzylam :szok:
iwosz;
super - gratuluję :-) ja zdałam za .....13 razem :-D

Lanselotka - bardzo mi przykro...

JoannA25 - ja poroniłam w sierpniu i przez pierwsze trzy miesiące tej ciąży (zaszłam w pierwszym cyklu po samoistnym poronieniu)ciągle żyłam w stresie; teraz jest już lepiej, ale jeszcze trudno mi uwierzyć,że się uda... oby do czerwca :-) UDA NAM SIĘ!!

ja za piątym - na samą myśl,że miałabym jeszcze raz tam jechać miałam mdłości - całe szczęście,że udało mi sie dzisiaj :-)

iwosz;
oj, przykro, że Ciebie te z to spotkało:-( Moj gin powiedział, że teraz się uda - więc trzymam go za słowo :-D
MUSI NAM SIĘ UDAĆ !

HE HE :-d to były czasy..... do kolejnych egzaminów podchodziłam za namową mojego kochanego Taty - gdyby nie on, to być może bym się poddała. Miałam dość tego miejsca ! przerobiłam wszystkie pory roku :-D i zdałam wtedy kiedy padał śnieg i była bardzo mała widoczność

reklama
mamocciku;
ja słyszałam, że to drugie Dzieciątko może być większe od pierwszego. W Szczecinie w tym roku urodził się 7 kilowy ,,noworodek'':-D

Do góry