reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
dzięki dziewczyny!!
w końcu nie bedę musiała się tłuc sie do w-wy autobusami lub kolejką - z jednym maluchem to mega męczące, a co dopiero byłoby z dwoma...:-)

reklama
Iwosz-brawooooo!
Ja też jakieś 5 podejśc miałam, niecierpiałam tych wszystkich egzaminatorów i miałam serdecznie dość kolejnych podejśc, a teraz uwielbiam brykać auteczkem!

Kręgosłup pobolewa, czasem zasypiam na stojąco, narzecz wkurza, ale to nic, bo widziałam malucha i mam na papierze, że wszystko ok!:-)

Witam wszystkie oczekujące mamy. Przykro mi, że trafiłam na forum akurat w tak smutnym momencie (Lansoletko, trzymaj się). Szczerze mówiąc zdołowała mnie ta widomość, bo jestem po jednym usg, widziałam bijace serduszko, we wtorek mam drugie badanie i bardzo się martwię.
To moja pierwsza ciąża. Pomalutku przechodza mi dolegliwości I trymestru, za to często boli mnie głowa i czasem tracę równowagę. Brzuch mam już spory. Przechodzi mi też leń (dobrze wiedzieć, że nie tylko ja go złapałam :) )
Mam nadzieję zagościć tu dłużej. Pozdrawiam serdecznie

Moja fasolka jest jeszcze maleńka a wszystkie spodnie robią się za ciasne... Przecież to dopiero zbliża się 11 tc a ja już w brzuszku przybrałam 4 cm!!! Raczej to właśnie się dzieciątko tak gości, bo przytyłam od początku tylko 1,2 kg :-D

Witaj Sonika ja tez mam nadzieje ze pogoscisz do samego konca mam nadzieje ze wszystke wytrwamy do konca z naszymi fasolkami :tak:

reklama
Do góry