Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dzięki dziewczyny!!
w końcu nie bedę musiała się tłuc sie do w-wy autobusami lub kolejką - z jednym maluchem to mega męczące, a co dopiero byłoby z dwoma...:-)
Iwosz-brawooooo! Ja też jakieś 5 podejśc miałam, niecierpiałam tych wszystkich egzaminatorów i miałam serdecznie dość kolejnych podejśc, a teraz uwielbiam brykać auteczkem!
Kręgosłup pobolewa, czasem zasypiam na stojąco, narzecz wkurza, ale to nic, bo widziałam malucha i mam na papierze, że wszystko ok!:-)
Witam wszystkie oczekujące mamy. Przykro mi, że trafiłam na forum akurat w tak smutnym momencie (Lansoletko, trzymaj się). Szczerze mówiąc zdołowała mnie ta widomość, bo jestem po jednym usg, widziałam bijace serduszko, we wtorek mam drugie badanie i bardzo się martwię.
To moja pierwsza ciąża. Pomalutku przechodza mi dolegliwości I trymestru, za to często boli mnie głowa i czasem tracę równowagę. Brzuch mam już spory. Przechodzi mi też leń (dobrze wiedzieć, że nie tylko ja go złapałam )
Mam nadzieję zagościć tu dłużej. Pozdrawiam serdecznie
Moja fasolka jest jeszcze maleńka a wszystkie spodnie robią się za ciasne... Przecież to dopiero zbliża się 11 tc a ja już w brzuszku przybrałam 4 cm!!! Raczej to właśnie się dzieciątko tak gości, bo przytyłam od początku tylko 1,2 kg