reklama
Joasiu, ja uważam, że mały dzidziuś latem to rewelacja.
Można od razu wychodzić na spacery, nie trzeba go ubierać w te wszystkie kombinezony. My mamy lepsze samopoczucie, bo dużo słonka i ciepło.
A do tego można całe wakacje szić na urlopie macierzyńskim gdzies poza miastem :-). Ja planuję naszą działkę na Mazurach.

A do tego można całe wakacje szić na urlopie macierzyńskim gdzies poza miastem :-). Ja planuję naszą działkę na Mazurach.
Lanselotka - bardzo mi przykro...
JoannA25 - ja poroniłam w sierpniu i przez pierwsze trzy miesiące tej ciąży (zaszłam w pierwszym cyklu po samoistnym poronieniu)ciągle żyłam w stresie; teraz jest już lepiej, ale jeszcze trudno mi uwierzyć,że się uda... oby do czerwca :-) UDA NAM SIĘ!!
JoannA25 - ja poroniłam w sierpniu i przez pierwsze trzy miesiące tej ciąży (zaszłam w pierwszym cyklu po samoistnym poronieniu)ciągle żyłam w stresie; teraz jest już lepiej, ale jeszcze trudno mi uwierzyć,że się uda... oby do czerwca :-) UDA NAM SIĘ!!
HE HE :-d to były czasy..... do kolejnych egzaminów podchodziłam za namową mojego kochanego Taty - gdyby nie on, to być może bym się poddała. Miałam dość tego miejsca ! przerobiłam wszystkie pory roku
i zdałam wtedy kiedy padał śnieg i była bardzo mała widoczność

reklama
Podziel się: