reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jola244
Dla mnie pomagała herbata z dużą ilością cytryny, niektóre kobietki piły herbatkę ze świerzym imbirem.A jrano przed wstaniem z łóżka trzeba coś zjeść jakąś małą kanapeczkę.
Pozdrawiam

reklama
a mnie wczoraj wieczorem bardzo głowa bolała i myślalam, że mi pęknie :szok: być może przyczyniła się do tego pogoda i wieczorne nerwy :angry:
wyobraźcie sobie, że wczoraj w Szczecinie było 14 stopni i wiatr taki, że mógłby głowę strącić

Wydaje mi się, że jeśli miałaś bardzo regularne 28 dniowe cykle, to bym obstawiała tą datę z OM. A jeśli nie regularne, to często pierwsze usg podaje dość dokładną datę porodu.
Ale i tak urodzić można 3 tygodnie przed terminem i dwa po terminie i jest wszystko w normie. Więc te daty są i tak umowne. :-)

No,tutaj taz cieplo,ale straszne wichury!
A ja bez czapki(jak zwykle) i dzis jestem przeziebiona-katar,obolale gardlo,glowa.....

Hej kobitki, ehhh trudny tydzien miałam.... w niedziele zmarł mi dziadziuś
[*] z którym byliśmy bardzo mocno związani, cały tydzień prawie przeryczany, bałam się tylko żeby dzidzi nic nie zaszkodzić... ale teraz wiem że dziadziuś opiekuje się nami z góry i nic złego stać się już nie może....
Piszecie o sprzątanku i choince, ja cały tydzień na emigracji chyba u rodziców będe bo będziemy remoncik robić jeszcze żeby zdążyć na święta, kurcze tak mi się nie chce... a to sprzątania będzie tyle że nawet nie chce o tym myśleć :wściekła/y:
w środę ide znów dzieciątko popodglądać, to humor będzie lepsiejszy :tak:

Flexy szczere wspolocza ale tak jak piszesz dziadzsius opiekuje sie wami z gory./
Co do lenistwa mnie tez troszke opuscuilo. Mniej spie a wiecej sie ruszam . Moze do swiat zdaze z wysprzataniem..

reklama
Jeszcze troche a zostane chwalipiętą dziewczyny posprzątalam dzis wszystko moge powiedziec pełną gębą mam już ŚWIĘTA tylko choinki brak :-)

Do góry