• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
dziewczynki...cud nad Wisłą! Pisałam Wam o mojej niekompetentnej pediatrze, do której chodzi Olek i że musiałm wyszarpać jak sęp skierowanie do alergologa. Obawiałam się czekania na wizytę u specjalisty a tu proszę bardzo...koleżanka mi załatwiła dzisiaj. Dlatego uciekam..jak wrócę dam zanać!!pappa

reklama
Millka ja mam pytanko w sprawie wózka Emaljunge. Czy masz w swoim wózku opcję podnoszenia podgłówka w gondoli i czy to takie potrzebne?

jesteśmy!! Miły pan doktor alergolog-pulmunolog trzymał nas w gabinecie prawie godzine:szok: zrobił taki wywiad środowiskowy, że chyba nigdy nikt nie zadał mi tylu pytań na raz. Nie zastanawiał się długo - zrobił testy .. Nic nie wyszło...tzn nie ma uczulenia(browooooo) Ale nakazał zapisywać przez trzy miesiące pory kaszlu, wysypki i wszelkie objawy. 30 kwietnia kontrola. Mamy jeszcze wizytę u laryngologa, żeby wykluczyć przewlekłe zatoki itp. Lekarz powiedział że to może być taka reakcja po częstych infekcjach. Czuję się uspokojona...

To ja już wiem, jedna z osób, które udzielała się na wątku poprosiła o skasowanie swoich postów, musiała założyć te watki u Was i moderator, który kasował posty-prawdopodobnie je niechcący usunął, niestety na tyle skutecznie, ze nie możemy ich namierzyć w bazie. Niestety musicie watek założyć ponownie, a moderatorów już uprzedziłam, że jeśli ktoś chce skasować swój cały profil to poproszę z taką informacją do mnie. Przepraszam bardzo

Pewnie właśnie tak się to stało. Myślę, że to było nieświadome działanie:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry