• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
magdziara czy to Oluś jak tak to gratuluje Ci kochana takiego przystojniaczka :-) no i jeszcze ta gustowna marynareczka w krateczkę , az mój M zerkną i powiedział że taki mały a już ma klasę. :-D

reklama
Miałam iśc spać a siedze...Jola tak to Oluś...taki elegancki niósł obrączki na naszym slubie:-D:-DJutro mu rano powiem, że ciocie z bb powiedziały mu komplementy..;-)

Nasza położna mówiła, że raz w miesiącu ma prawo "zapisać się" na konkretny poród - przy innych oczywiście też jest, jeśli wypada jej dyżur. Co do płacenia - wiem, że nie ma konkretnego cennika, tylko ludzie płacą jej według własnego uznania i możliwości - takie "co łaska" ;-) Moja koleżanka była w kiepskiej sytuacji materialnej i ta położna, wiedząc o tym, nie przyjęła od niej ani grosza.

Kurcze też chciałabym mieć znajomą położną:-( Ale tak do końca to nie wiem gdzie rodzić,w Gnieżnie podobno nie jest za ciekawie,dalej jest Września i podobno było fajnie ale teraz słysze same negatywy,Poznań troche za daleko bo teraz mam godzine jazdy bez korków(Eryke rodziłam właśnie w Poznaniu ale wtedy miałam 30 minut drogi) i do tego chciałabym rodzić na Polnej,a tam jak słyszałam to teraz jest tyle chętnych do porodu i czasem zamykają izbe przyjęć więc pojade taki kawał drogi,a na końcu urodzę na ulicy bo miejsca nie będzie:-(

Jakoś na początku ciąży nasze maluchy chętniej pozowały do zdjęć ;-) Moja też ostatnio nie pozwoliła sobie zrobić żadnego ładnego zdjęcia - a cała rodzinka czekała niecierpliwie na fotki :-)

Faktycznie, szpital na Polnej ostatnio przekształca się w małą fabryczkę... I niestety leżenie na korytarzu to już standard. Wszystkie moje poznańskie kumpele rodziły w szpitalu Św. Rodziny i były bardzo zadowolone :-)

Milka super fotki!!
Jestem za zamkniętym!

Czy wiecie,że w Warszawie powstał pierwszy w Polsce Dom Narodzin,płaci się za poród ale jak sobie przypomne ten szpital to żałuje,że Warszawa nie jest bliżej.Nawet mają stronke Dom narodzin

Ja do swojego ginekologa trafiłam z polecenia. Fakt, ze pracuje w szpitalu położniczym nie miał co prawda wpływu na moją decyzję, ale okazało się, że trafiłam na fantastycznego lekarza. Opieka przez 9 miesięcy rewelacyjna, miejsce w szpitalu znalazło sie bez problemu. I na dodatek pan doktor własnoręcznie wyciągnął Szymka z mojego brzucha:-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry