reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja dla chlopczyka mam Wojtus i chyba tak zosytanie dla dziewczynki nie wiem jeszcze Na razie sa 2 opcje Marcelina albo Michalina.. noa le to takie nie pewne. W nastepnym tyg ide na usg to sie okaze co we mnie siedzi i wtedy bedziemy myslec nad imienim.

reklama
mi na ostatniej wizycie zlecił 50g. glukozy - zrobię to gdzieś za 2 tygodnie ponieważ następna wizyta 07 marca.
Mata;
super avatarek :-)

Agusia;
Bardzo ładnie wyglądacie na zdjęciu :-)
magdziarka;
a może to jakiś rota wirus? Właśnie te wirusiska atakują jesienią i zimą... Chociaż lepiej zrobić badanka....
Ja już 3 dzień zimuję w domu z tym katarem... wydaje mi się,żę jest gorzej :-( w nocy strasznie się pocę ale nie mam gorączki i gardło mnie nie boli... Za chwilę przyjedzie do mnie lekarka i mnie zbada. Nie będę przecież jechała do przychodni aby jeszcze się doprawić :-(

Ja tez mam jutro wizyte
Zdecydowalismy sie ze idziemy wszyscy - pocztakowo mialam isc tylko ze starsza coreczka - ona jest bardzo zainteresowana Usg i Olga:tak: Ale co tam - pojdziemy z obiema dziewczynkami - we czworke:tak:

Martusia;
Myślę, żę nie ma powodów do zmartwień :-)
W książce ,,w oczekiwaniu na Dziecko'' czytałam, że Dzidzia tak jak każdy człowiek ma swoje gorsze i lepsze dni - tzn. gdy jest bardzo ruchliwe i, gdy jest spokojne :-)
Poza tym jak dużo chodzisz, to je kołyszesz do snu.
Moja Dzidzia należy raczej do tych spokojniejszych i już staram się nie nakręcać. Chociaż nieraz jak kopnie :-D to lepiej nie mówić :-D
Kiedyś Joaś pisała, że jedno z jej Dzieci bardzo mało się ruszało chociaż inne były ruchliwe - i proszę, wszystko było ok :-)

Ja staram się nie nakręcać ;-) poza tym moja kuzynka tak rzadko i słabo czuła ruchy, że nawet ich nie liczyła! podobnie moja teściowa :tak: Ale to, że nie czuły mocnych i częstych ruchów nie oznacza, że urodziły grzeczne dzieci, tylko prawdziwe ruchliwe diabełki i to mnie dziwi :baffled:

Miesiąc temu też byłam na wizycie z rodzinką . Bardzo mi sie podobało bo uważam, że dzięki takim chwilom tworzą się więzy rodzinne...

reklama
Do góry