Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
) ale jestem zadowolona że nie musiałam tego robić. Ja po przyjściu z pracy i po ugotowaniu obiadu to już mam dosyć dnia i staram sie w miarę możliwości za dużo nie robić, nadrabiam w sobotę zaległości ze spokojem, czasami trwa to cały dzień (co normalnie robiłam w 2 godz.)

. Pamiętam też te radość. Właśnie niedawno rozmawiałam z koleżanką jak w życiu szybko sie wszystko zmienia. Kupiłyśmy z koleżanką nasze mieszkanka na 4roku studiów - to było cos. Tak się cieszyłyśmy.Jeszcze nie pracowałysmy a juz dzięki pomocy rodziców miałyśmy mieszkania a tu ludzie się tłukli po stancjach. I często nadal tak jest bo mieszkania są bardzo ale to bardzo drogie. A żeby kupic je na kredyt no pewno trzeba zarabiac...Po jakimś czasie łaziłysmy i narzekałyśny, że małe te nasze 50 metrów, takie dwa pokoje....Zapomniałysmy jaka to kiedyś była radośc. I dlatego czasem jak sobie przypomne moment kupienia i tamta radość - to wtedy doceniam to co mam!!!!