reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
ja też dziś po wizycie - doktor zachwycony morfologią :-) - nie dziwię mu się ;-); młodej wyraźnie nie podobał sie pomysł posłuchania serducha bo skopała ten przyrząd dość konkretnie :-D - aż sie lekarz śmiał,że to nie dziewczyna a jakiś piłkarz w moim brzuchu :tak:;

poza tym wszystko ok...no oprócz żylaków :-(, które włażą tam gdzie nie trzeba czyli z ud na krocze i mocno dokuczają...póki co mam brać cyklo 3 forte, a jeśli nie pomoże to detralex...:-( a po ciąży chyba odwiedzę chirurga naczyniowego...

waga - 7kg +

reklama
ooo!! - a ile bierzesz??bo ja na razie 1x1 bo boję sie więcej, choć mam zezwolenie od lekarza ...

Ja też mieszkam na 3 piętrze bez windy i ganiam po tych schodach. Ale chyba z przyzwyczajenia organizmu nic to za bardzo nie pomogło w rozkręcaniu porodu. Zobaczymy jak będzie tym razem.

A magnez muszę sobie kupić. Mnie specjalnie na te kurcze łydek nie pomagał poprzednio, ale może bez magnezu byłoby jeszcze gorzej.

Magdziarka, Milka, Iwosz, cieszę się, że jest ok.

A co do "brzucha-przeszkadzacza" w schylaniu to ja na szczęście mam wszystkie wsuwane buty (przynajmniej te, w których najczęściej chodzę). No tak, ale skarpetek jedną ręką się nie da założyć. Jeszcze sięgam, ale brzuszek rośnie... oj rośnie....:-)

mamoociku to może zahaczycie o Olsztyn po drodze:-D:-D:-D:-D

Kto wie, może się uda.:-) Wprawdzie do Olsztyna z naszej działki jest 80 km, ale w kocu to nie tak daleko.
Magdziarko, a o sprawach kościelno-sakramentalnych dobrze prawisz. Ja do kościoła chodzę, szukam takich księży, których dobrze jest posłuchać, ale zgadzam się, że nie wszystko jest w porządku.

Milka, my tez nie obchodzimy walentynek. Jakoś nie pamiętam o tej okazji. Marcin też nie. I tak się kochamy. A jak sobie któreś przypomni, to daje walentynkowego buziaka.:-)

Marta,
pomysł z czerwoną kokardą zastosowałam kiedyś na urodziny Małża - spodobało się.:-D

Patrze dziewczyny wy to dzisiaj dlugo spicie. Ja siedze w pracy i oczy na zapalki, mysle tylko o lozeczku. Ach dzisiaj zaczynam 6 misiac
Ja licze wedlug takiego schematu a wy?
1 miesiąc - 0-4,5 tyg.
2 miesiąc - 4,5-9 tyg.
3 miesiąc - 9-13,5 tyg.
4 miesiac - 13,5-18 tyg.
5 miesiąc - 18-22,5 tyg.
6 miesiąc - 22,5-27 tyg.
7 miesiąc - 27-31,5 tyg.
8 miesiąc - 31,5-36 tyg.
9 miesiąc - 36-40 tyg

A ja wczoraj przezylam szok.Tak biodro bolalo ze az noge mi odjelo. Nie moglam sie ruszyc ani nic powiedziec z bolu tylko lzy mi same lecialy. Po minucie przeszlo. ale dzisiaj nadal mnie te biodro boli ale nie tak. A co bedzie pozniej!!!!!!!!!!!!!! Az sie boje myslec;-)

reklama
azile ja tez licze wedlug tego schematu. 6 misiac ale te czas leci.

U nas Walentynki na odleglosc przewaznie tak jest. Tylko 3 lata temu i dwa Krzys byl akurat w domku. W ten dzien obchodzimy urodzinki Kubusia wiec jest to dla nas podwojne swieto.

Do góry