• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No faktycznie w poprzedniej mniejszy ale ja też tak mam . Wydaje mi się że w poprzedniej miałam mniejszy brzuszek. Ty na tym ostatnim zdjęciu jak założyłaś coś luźnego to nawet nie było widać że jesteś w ciąży a to już był 26tc łał !

reklama
Dziewczyny - brzuszek brzuszkowi nierowny - ale troche mnie to przerasta - wklejalam gdzies zdjecie z koncowki 2 ciazy - mega wielki - 122 cm - same widzialyscie...monster
wiec teraz wychodzi na to ze bedzie jeszcze wiekszy:szok:
a ja w sumie mala babka jestem - 162 cm...czy ja sie w ogole udzwigne z nim???:szok:

Ja ostatnio też się głowiłam, kiedy zacznę 6 miesiąc, ale doszłam do wniosku, że 24 każdego miesiąca jestem w kolejnym już miesiącu ciąży. Termin mam na 30 co prawda, ale dzień poczęcia pamiętam bardzo dobrze ;-) W niedzielę zamówiliśmy sobie w 2 rocznicę ślubu mszę i na tej mszy były aż 3 chrzty (a mieszkam w małej miejscowości, więc było to dziwne). No i zaczęliśmy się śmiać, że to chyba jakiś znak. Dzień później była nasza faktyczna rocznica, no i zaszaleliśmy :-D I wyjdzie na to, że w 3 rocznicę ślubu będziemy już we trójkę :tak: i czy to nie był jakiś znak :-D;-)

magdalenkakol mam nadzieję, podobnie jak Milka, że tak tez będzie ze mną. Bo ja jak na 21 tc mam już spory brzuszek (chyba nawet większy niz Milka) i już jest mi ciężko, a co dopiero z taaaaaaakim arbuzem będzie :-D:-D:-D

reklama
Ja mam jeszcze inaczej - zbieram jesienia kasztany... jak podniose "blizniaki" czyli dwa w jednym to zajde w ciaze. Oczywiscie w tym roku podnioslam "niechcacy" i jak zobaczylam dwa w jednym to sie przerazilam.. Kumpela mowi: tu sa same podwojne. No to zaczelam podnosic kolejne i okazalo sie, ze to nieprawda... Nie bylo samych podwojnych..... A ja miesiac pozniej bylam juz "podwojna"...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry