reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Limba - nie chcialam Cie nastraszyc - ale znam osoby ktore nie zostaly dopuszczone do naturalnego porodu. Ja cesarki tez za nic nie chce. Sam bol to jeszcze nic zlego - mnie boli jak leze albo siedze dluzszy czas i wstaje - ide wtedy jak kaczka...moj lekarz badal to recznie - podobno jak jest ten obraz niepokojacy - wysylaja na usg kosci lonowych. Zawsze warto sprawdzic - ale z tego co wiem sprawdza sie to troszke pozniej - blizej porodu...8-9 miesiac

reklama
Szkoda Milka ze nie obchodzicie bardzo miło jest o kimś pamiętać i ze ten ktoś o tobie pamięta i jeszcze na dodatek coś sie dostanie czy gdzieś sie człowiek wyrwie do kina czy gdzieś rozumiem ze musicie liczyć sie z kasą bo budowa ale nie odbierajcie sobie takiego dnia jak swięto zakochanych to tak jak by gwizdneli komunistyczne święto kobiet :-) które tak bardzo lubię i większość z nas lubi :-D

Ja na wlanetynki juz dostalam w niedziele od meza merci .. wiadomo ze go jutro nie bedzie wiec wolal wczesniej Ja my tylko wysle sms z milymi zyczeniami..

Jola - mimo ze nei obchodzimy - pamietamy o sobie - i to nei tylko w jeden dzien w roku - ale co dzien.
Walentynki do mnie po prostu nie trafiaja - moj maz tez uwaza podobnie...Nie potrzebne mi sa...Ja chyba po prostu jestem juz na to za stara :zawstydzona/y:

To odobnie jak u nas. Nawet obraczki celowo kupilismy 15 lutego - zeby sie nie kojarzylo sie tak bardzo "po amerykansku". I to jest wlasnie nasze swieto. Zreszta takich malych mamy wiele.........

Dzięki dziewczyny. Ja też z tą wagą byłam w szoku bo ostatnio miałam 62 a teraz schudłam ?? przecież ja dziś zjadłam tyle słodyczy,,,szok...ale spoko , ważne żeby dzidzia była zdrowa , gotowa jestem się poświęcić i przytyć. Ginka powiedziała że dobre spalanie więc niech jej tam będzie.

Zawsze lepsza dokładna diagnoza niż po nastu godzinach męczarni mieliby cię zabrać i tak na cesarkę.

reklama
Mojego M. nie ma więc walentynki spędze sama,pierwszy raz:-( Ja co roku przyzdabiałam dom serduszkami i kupowałam mu walentynke oraz robiłam ,,miłosne amulety'' bo on jest strasznym smakoszem:-)
JeSli chodzi o temat księży to u nas był koszmarny ksiądz i nikt go nie lubił,nie mieliśmy ślubu i on przychodził co roku na kolęde i przy drugim razie nas wyklął z kościoła bo tak pan Jezus nakazuje,bardzo mną to wstrząsneło i codziennie żaliłam się w modlitwach, nie mogłam tego zrozumieć...Mój M. obraził się i powiedział,że on u takiego księdza ślubu brać nie będzie.Po miesiącu od tego zdarzenia dostaliśmy wiadomość,że ksiądz został oddelegowany do innej parafii,a na jego miejsce przychodzi młody ksiądz.Okazało się,że on jest Ok. i można z nim normalnie porozmawiać,nie namawiał nas do niczego tylko nauczał.To on nam dawał ślub po paru miesiącach i jestem mu wdzięczna za przywrócenie mi wiary w księży.

Do góry