reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
dzień dobry w piękny poniedziałek
azile gdzie pracujesz jak można zapytać?chciałabym zostac w pracy jak najdłuzej, ale widze że kazda z was jest lub mśli o wolnym,ja z kolei bardzo sie relaksuje w mojej preacy choć nie jest łatwa do wykonania z takim brzucholem!!

reklama
Dzięki Dziewczynki;
muszę Wam powiedzieć, że naprawdę zarówno ginek jaki i położna - I klasa :-) Poza tym położna powiedziała mi, że mogę do niej dzwonić zarówno w dzień jak i w nocy - dam troszeczkę odetchnąć mojemu ginkowi :-D:-D chociaż on zawsze mówi aby dzwonić i pytać - ostatnio nawet sam do mnie dzwonił kilka razy :-)
Dzięki Bogu,że tacy ludzie jeszcze istnieją..

A ja za jakąś godz. zmykam na zakupki. Planuje kupić coś jeszcze dla dzidzi:tak:. A później jak Kacper zechce zostać w ogródeczku to chyba też wezmę się za okienka. Święta tuż, tuż i trzeba wykorzystać pogodę:-) na porządki. No i jak świeci słoneczko to i żyć się chce. Dopadała mnie już jakś depresja przez te deszcze:-( ale w końcu jakś wiosna za oknem się pojawiła.
Nie przemęczajce się dziewczyny za bardzo. Zdążymy spokojnie ze wszystkim:tak::tak::tak::tak:

ja również o tym słyszałam aby kosmetyki nie miały zbyt intensywnego zapachu. Bardzo ważny jest także antyperspirant - najlepiej aby był bezwonny - ma to znaczenie jak karmi się piersią

Ja mam pracę przy biureczku. Niestety osiem godzin siedzenia i nie sprzyja mi to za bardzo. Mam nisko ułożoną dzidzię i jest mi strasznie nie wygodnie w pozycji siedzoncej. Atmosfera w pracy ostatnio sie popsuła i dla tego myśle że powoli nie ma sensu się przemęczać. Wiadomo praca do m dzieci i jeszcze brzuszek rosnący. Troszkę dużo.
A wiadomo idzie wiosna a mój ogródek woła i prosi o pomoc;-).

Aniu;
Wiesz, ja chyba jedynie coś wspomniałam na ten temat... Będąc w szpitalu napatrzyłam się na Kobietki po cesarce... cewniki i leżenie plackiem... nic przyjemnego :-( Nawet dobrze Dzidzią się zająć nie można.. Natomiast Kobietki po naturalnych porodach - bajkaa :-)
Większość już śmigała niedługo po porodzie. Wiem, że jest to ból ogromny ale nadal nie rozumiem czegoś takiego jak cesarka na życzenie...

reklama
zamówiłam sobie ze sklepu internetowego sexowne reformy ciążowe :-D:-D ponieważ tw moje zwykłe mnie już cisną . Te na brzuch po 11zł natomiast, te mniejsze tańsze.. U nas w szczecinie są po 50 zł :szok: A sklep internetowy ,,tututu''

Do góry