reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Ja też dzisiaj idę do gina, ja juz sama nie wiem co u mnie w brzuszku siedzi
bo jak byłam na usg z mężem to powiedziała że bedzie synek, a teraz jak byłam u niej po tym nie szczęsnym wypadku to powiedziała mi ''zdrowiutka dziewczynka- nic sie nie stało''
:-) dzisiaj pewnie zrobi rutynowe badania- mam nadzieje ze bedzie wszystko ok!!! Tak samo trzymam kciuki za wasze wizyty!
bo jak byłam na usg z mężem to powiedziała że bedzie synek, a teraz jak byłam u niej po tym nie szczęsnym wypadku to powiedziała mi ''zdrowiutka dziewczynka- nic sie nie stało''
:-) dzisiaj pewnie zrobi rutynowe badania- mam nadzieje ze bedzie wszystko ok!!! Tak samo trzymam kciuki za wasze wizyty!
mata-kow
mama do kwadratu :)
A ja juz myslałam, że tylko ja idę do ginki, a tu zpowiada się juz ładna gromadka na dzisiaj 
Ja co do płci, to jednego jestem pewna: na 100% będzie wiadomo po porodzie
ale juz bym chciała wiedzieć, czy mam do kompletu ze sweterkiem robić spodenki czy sukienkę ;-)

Ja co do płci, to jednego jestem pewna: na 100% będzie wiadomo po porodzie

ale juz bym chciała wiedzieć, czy mam do kompletu ze sweterkiem robić spodenki czy sukienkę ;-)
Jotemka
Fanka BB :)
No miedzy moimi starszymi tyle tez jest, ale rocznikowo dwa. Miedzy Lola i Bartem 2 lata i 10 dni, a teraz znow mi sie szykuje1,10mies. Czasami jest problem kiedy Bart im sie za bardzo wcina w zabawe, choc nie powiem, zby byl jakos specjalnie wyalienowany.Moje dzieci mają różnice 1,10 miesięcy. Ale rocznikami są rok po roku, to było moje marzenie. Więc jakoś nie ma wielkij róznicy w potrzebach i w sposobie zabawy. Może po za tym że Madzia kocha lalki a Gabryś roboty![]()
Wlasnie jeade po dzieci do przedszkola... No ale musze najpierw obudzic Barta, ktory poszedl spac dopiero po 13... Zazwyczaj wtedy to juz wstaje...
A poza tym Azile, dzieciaki masz przeslodkie... I ta milosc... Eh... Jakbym moje widziala!
mata-kow
mama do kwadratu :)
Fajnie chyba mieć dwójkę dzieci w krótkim odstępie (co nie znaczy, że łatwo ;-)). Dzieciaczki rosną od małego razem, nie ma problemów z dogadywaniem się i jest chyba mniej wojnn domowych ;-)
między mną a bratem jest 6 lat różnicy i dopiero były wojny
poza tym to dobre rozwiązanie jak nie dysponujemy odpowiednią liczbą pokoi ;-)
Też bym chciała mieć szybko drugiego dzieciaczka :-) ale właśnie jestem w trakcie podejmowania decyzji czy iść dalej na studia i wygląda na to, że od października chyba pójdę, więc przymusowa 1,5 roczna przerwa, ale 2 lata różnicy to chyba nie jest dużo
między mną a bratem jest 6 lat różnicy i dopiero były wojny
poza tym to dobre rozwiązanie jak nie dysponujemy odpowiednią liczbą pokoi ;-)Też bym chciała mieć szybko drugiego dzieciaczka :-) ale właśnie jestem w trakcie podejmowania decyzji czy iść dalej na studia i wygląda na to, że od października chyba pójdę, więc przymusowa 1,5 roczna przerwa, ale 2 lata różnicy to chyba nie jest dużo

magdalenkakol
Fan(ka)
Azile ale słodkie to zdjecie maluchow.
reklama
Azile Joas wasze posty napawaja mnie optymistycznie
u mnie roznica wieku bedzie trzy latka takze mam nadzieje ze chlopaki jakos sie dogadaja.boje sie troche pierwszych miesiecy czy dam rade czy nie zranie Karolka eh mase problemow sobie wymyslam ale fakt faktem ze boje sie....
Azile dzieciaki przecudne

u mnie roznica wieku bedzie trzy latka takze mam nadzieje ze chlopaki jakos sie dogadaja.boje sie troche pierwszych miesiecy czy dam rade czy nie zranie Karolka eh mase problemow sobie wymyslam ale fakt faktem ze boje sie....
Azile dzieciaki przecudne

Podziel się: