reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ja też dzisiaj idę do gina, ja juz sama nie wiem co u mnie w brzuszku siedzi:baffled: bo jak byłam na usg z mężem to powiedziała że bedzie synek, a teraz jak byłam u niej po tym nie szczęsnym wypadku to powiedziała mi ''zdrowiutka dziewczynka- nic sie nie stało'' :confused::-) dzisiaj pewnie zrobi rutynowe badania- mam nadzieje ze bedzie wszystko ok!!! Tak samo trzymam kciuki za wasze wizyty!:blink:

A ja juz myslałam, że tylko ja idę do ginki, a tu zpowiada się juz ładna gromadka na dzisiaj :-D
Ja co do płci, to jednego jestem pewna: na 100% będzie wiadomo po porodzie :-D
ale juz bym chciała wiedzieć, czy mam do kompletu ze sweterkiem robić spodenki czy sukienkę ;-)

Moje dzieci mają różnice 1,10 miesięcy. Ale rocznikami są rok po roku, to było moje marzenie. Więc jakoś nie ma wielkij róznicy w potrzebach i w sposobie zabawy. Może po za tym że Madzia kocha lalki a Gabryś roboty:-D
No miedzy moimi starszymi tyle tez jest, ale rocznikowo dwa. Miedzy Lola i Bartem 2 lata i 10 dni, a teraz znow mi sie szykuje1,10mies. Czasami jest problem kiedy Bart im sie za bardzo wcina w zabawe, choc nie powiem, zby byl jakos specjalnie wyalienowany.
Wlasnie jeade po dzieci do przedszkola... No ale musze najpierw obudzic Barta, ktory poszedl spac dopiero po 13... Zazwyczaj wtedy to juz wstaje...

A poza tym Azile, dzieciaki masz przeslodkie... I ta milosc... Eh... Jakbym moje widziala!

Fajnie chyba mieć dwójkę dzieci w krótkim odstępie (co nie znaczy, że łatwo ;-)). Dzieciaczki rosną od małego razem, nie ma problemów z dogadywaniem się i jest chyba mniej wojnn domowych ;-):-D między mną a bratem jest 6 lat różnicy i dopiero były wojny :-D poza tym to dobre rozwiązanie jak nie dysponujemy odpowiednią liczbą pokoi ;-)
Też bym chciała mieć szybko drugiego dzieciaczka :-) ale właśnie jestem w trakcie podejmowania decyzji czy iść dalej na studia i wygląda na to, że od października chyba pójdę, więc przymusowa 1,5 roczna przerwa, ale 2 lata różnicy to chyba nie jest dużo :sorry2:

Dzięki dziewczyny za miłe słowa!!!!
Fajnie mieć dzieci z małą różnicą. Na pewno na początku jest trudno ale po roku to już leci jak z górki.

reklama
Azile Joas wasze posty napawaja mnie optymistycznie:tak:
u mnie roznica wieku bedzie trzy latka takze mam nadzieje ze chlopaki jakos sie dogadaja.boje sie troche pierwszych miesiecy czy dam rade czy nie zranie Karolka eh mase problemow sobie wymyslam ale fakt faktem ze boje sie....

Azile dzieciaki przecudne:tak:

Do góry