reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
dziś moja szwagierka urodziła córkę (niespodziankę :-)) i zdałam sobie sprawę,tak dogłębnie,że mnie też to czeka :tak: - jakoś do tej pory, w tym całym zabieganiu ze szkołą, synkiem, mieszkaniem, niby wiedziałam,że tak będzie ale dziś poczułam,że to już niedługo tak naprawdę ...:sorry2:

reklama
Magdziarka ja miałam ten sam problem, ale stwierdziłam, ze dom to brak sąsiadów którym wszystko przeszkadza, owszem jest więcej do sprzątania ale można założyć własny ogródek i robić grilla:-D a i wszystko idzie w dom nawet jeśli na początku trudniej:tak: jednak decyzja należy do Ciebie i męża

A ja teraz mam doła, kupiłam mężowi buty na dzień faceta rozmiar taki jak zawsze i trafiałam a dziś za małe :wściekła/y:myślałam że się popłaczę, jego zawsze trudno wyciągnąć na zakupy dobrze że mam paragon i można wymienić ale dopiero w środę będę w Wwie:wściekła/y: mówię wam jak mi smutno:frown::frown::frown:

Ewcia całkiem całkiem:tak: śliczny brzuszek:-D mój bardzo podobny dziś maleństwo tak się wyciągało, że czasem nie mogłam się powstrzymać od śmiechu:rofl2:

Magdziarko, fajny ten stanik. Ja mam dwa z poprzedniej ciaży. Sprawdziły się, ale nie są takie ładne. No i miałam rozmiar C (przy normalnym B).

azile;
Dzieciaczki piękne jak z bajki - jak Jaś i Małgosia
Ja tez bym chciała trójeczkę :-0 marzą nam się bliźniaki ..a może trojaczki :-D
Aniknulka;
będzie dobrze, na pewno pójdą na rękę i wymienią :-)

reklama
Ewcia;
ale ładna z Ciebi Mama :-)
ja dzisiaj byłam w sephorze i pani chciała mi zaproponować kostki musujące do kąpieli - jednak za chwilę powiedział, że jednak teraz kąpiele pewnie nie są wskazane :-) Wiecie co? a ja cały czas myślę, że po mnie jeszcze nic nie widać :-D co prawda w mojej zimowej kurtce r.38 mam jeszcze luz ale gdzieś te 9 kilogramów pewnie się ukryło :-D

Do góry