reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Joasiu ja na razie ie mam wystajacego pepka .z corka tez nie mialam ./ A od czego to zalezy hmm pewnie od pepka kazdej z nas. chociaz slyszlam ze jak wystajacy to na dziewczynke .. jednak to tylko takie gadanie.
J
Jola244
Gość
Asiu moja kochana nawet nie wiesz jak dobrze juz być z wami :-)
magdalenkakol
Fan(ka)
Kasiu dobrze ze wszystko ok. a zwolnienie przed swietami sie przyda,. co do cisnienia ja teraz mam ciut wyzsze bo zawsze powyzej 100 ale to tez moze dlatego ze sama jezdze do gina i jednak droga mnie troszke stresuje. Noo ale takie cisnienie zqawsze lepsze niz za wysokie.
Joasiu - ale malutki brzuszek, w ogóle nie widać, że jesteś w ciąży, ale masz szczęście, bo nie musisz dużych ubrań kupować (co do tego egzaminu, to zdałam, więc już nic nie stoi na przeszkodzie do mojej przyszłorocznej obrony!)
Kasiu, uroczy balonik, super kształt...mój pewnie taki nie będzie, bo mam na nim zbyt wiele tłuszczu.
Ja osobiście nie mam wystającego pępka, jest taki, jak był, bez większych zmian, ale może to dlatego, że brzuszek mam jeszcze stosunkowo nisko...poczekamy, zobaczymy
Kasiu, uroczy balonik, super kształt...mój pewnie taki nie będzie, bo mam na nim zbyt wiele tłuszczu.
Ja osobiście nie mam wystającego pępka, jest taki, jak był, bez większych zmian, ale może to dlatego, że brzuszek mam jeszcze stosunkowo nisko...poczekamy, zobaczymy

kasiau30
Czerwcowa mama'08
Dzięki dziewczyny , kilogramami to się nie przejmuję , jakoś się zgubi, poza tym zawsze wszyscy mówią że jestem chuda , nawet teraz, tylko że mi brzuch wyskoczył :-)a ciśnienie 90/60 to norma , choć na wizytach zawsze było trochę wyższe
reklama
ja na wizytach ma zawsze wyższe a to dlatego, że doktorek mierzy mi je dopiero jak schodzę z samolotu 
nie wstydzzę się swojego doktorka, ale wiecie jak to jest - jakieś emocje temu towarzyszą :-) Poza tym zawsze z niecierpliwością czekam na chwilę aż mi powie czy jest wszystko ok.
Aniknulka;
no wiedzisz? pisałam, że będzie dobrze... :-)

nie wstydzzę się swojego doktorka, ale wiecie jak to jest - jakieś emocje temu towarzyszą :-) Poza tym zawsze z niecierpliwością czekam na chwilę aż mi powie czy jest wszystko ok.Aniknulka;
no wiedzisz? pisałam, że będzie dobrze... :-)
Podziel się:

:-)